masallah tolga ellerine saglık.
Kaanım yakmış yine![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Kaan abi maşallah mükemmel , port bagajmı aldınız benimkimi yahu o![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
çekimlerin yurt dışında yapılmış olup senin de bu fotoları paylaştığını düşündüm.oysaki çekimleri senin yaptığını sonradan anladım.
yaptığın çekimlere çok benzer çekimleri hatta daha kötülerini ve daha iyilerini yapıyorlar.sende bu başarıda bir fotoğraf çekimi yapmışsın bunu anlatmaya çalıştım.cümlenin altında yatan bu.
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bütün emeğe saygı maşallah çok güzel olmuş ; fakat nacizane fikrim biri cam projöktörünü silkonla yapıştırmışsın galiba onun orjinal vantuzlu kendinden yapışanı mevcut ikinciside arka tompondaki lamban tahminimce yerli onu arabanın orjinalini koyup sağ taraftaki yazı şeklindede (D) amblemi olsaydı tamamen orjin olurdu , şu bi gerçek ki bu tarz arabaların parçasını bulup bu kıvama getirmek güçtür tekrar tebrikler arkadaşım ellerine sağlık.
aynen yawru sneınkı ogun cagatayıda goturduk bagajı alcaktık cml ye takamadılar bızde hf yı goturduk ahahah saol yorumun ıcın bu arada =)
projektore 3 tane vantuz aldım hepsı bı zaman sonra dusmeye basladı ve zarar verıyo ıcerdekı boyaya vs destek aldıgı hıc bı yer olmadıgındandan sanırım 98 senesınde tofasımda vardı ozaman cok saglam yapısıyolardı oyzden sılıkon obenın orjınalıne bakıyorum kardesım d yerıne arabanın ısmı yazma fıkrı tamemen degısıklık he bıde su var orjınallık yakalama gıbı bı durumum yok kendı zevklerımız dogrultusunda yapmaya calıstık bayram sonrası bı konu acacagım komple fotograflar dan olusan
maşallah araçta çekimler de kusursuz.sadece kişilerin yer aldığı fotoğrafları beğenmedim.elinize sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)