nostalji siyah beyazı kimse beyenmedi göz yapısına aykırı geldibende renklileri yükledim
tolga açıkcası kıyafetler uyumsuz olduğu için nostalji olarak göremiyorum siyah beyaz fotoları.. nacizane eleştiri
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
eyv yavuzum yıne gırdık bakalım bı taneye senın sevdıgın cınsten dizel focus 2 sport =)
eyv arda heryerde gezemenın zevkı okadar ayrıkı hersey manuel hafatad bır cıkarıyorum tadını fazla almıyorumkı sıkılmıyım dıye sonra hop yatagına gerı yatırıyorum =)
kardesımsın kac kısıyız be olm sunun surasında ınsallah ınsanlara guzel on ayak oluyoruzdur herkesın arabasını nokta görmek ıstıyoruz güzel ulkemızde bu arada ugra sanayıye yarın operasyon baslıyo new car
eyv bab allah razı olsun![]()
cok ugraştın ama degdi cok güzel duruyor fotolardada maşallah.
fotograflar fazla iyi.... cekimler cok fazla iyi =) araba cok cok iyi elinize kolunuza saglık 10 numara
JoYTeaM
Otur ağla.. Emegine saglık, cok beğendim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
eline sağlık, çok başarılı çekim olmuş 17nin renkli halini merak ettim bende.. arabanın boya işçiliğine bayıldım buarada..
Maşallah TRde en iyisi olmuş
http://img4.imageshack.us/img4/4245/25197875.jpg
Bu parçanın amacı nedir ?
Gerçekten hem araç sahibi olsun hem siz olsun baya bir uğraşmışsınız çok güzel bir emek var ortada. Maşallah.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Maşallah.Gördüğüm en güzel Pre diyebilirim bu araç için.Sonradan ortaya çıktı ama bomba gibi düştü piyasaya!
Ayrıca çekimler de bir o kadar güzel olmuş ki bu araç için de böyle çekimler gerekliydi elbet.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)