D series king !valla inceledik ettik on numara beş yıldız , sürede süper helal olsun valla
sen daha o süreyi düşürürsün abi
![]()
Allah kaza bela vermesin kocaman maşşallah.
D series king !valla inceledik ettik on numara beş yıldız , sürede süper helal olsun valla
sen daha o süreyi düşürürsün abi
![]()
Allah kaza bela vermesin kocaman maşşallah.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Onceki ile suanki hali arasinda cidden daglar kadar fark war.
Baska drag fotolarinda gormustum, maviydi sanirsam mutasyona ugramis![]()
sağol cem inşallah 13 lu rakamlar da görücez
ahahaha nos deydirmem aracıma N/A devam ama etanole hayır demem![]()
motoru tam bitirmeden çirkin görüntüsü hiç umrumda değildi aslında dışına dokunmak hiç içimden gelmiyodu şimdi içi dışı gidişi içime siner bişeye dönüştü
teşekkür ederim![]()
ECUTECH İstanbul
Klasik Honda' lardan farklı - hoş bi style olmuş.
Maşallah![]()
H O P E = (H)ave (O)nly (P)ositive (E)xpectations
cok basarılı ztn motor yonunden kimse laf edebilecegini sanmıyorum ama dısıda cok guzel olmus allah agız tadi ile binmeyi nasip etsin erkut
yarış fotoları çok güzel çıkmış çekenin ellerine sağlık![]()
RACE WERKS
Abi aracına maşallah, d serisi hiç sevmezdim boşa uğraş derdim, değilmiş
BBS'lerle mi kalkıyorsun, eğer öyleyse nedeni nedir? Hem ağır hem geniş filan :S:S
meth olayına gir derim kesinlikle, oktan candır, avanstır, nimettir![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
teşekkürler
aynen bbslerle kalktım ve motora ne yaptından çok bbslerle mi o süreyi yaptın sorusunu alıyorumbunlar 15 bbs 6.8kg saclar da 6.5 geliyo lastiklerim kilit ve uzun bir biraraya gelince gayet başarılı kalkıyo araç şu an jantlarım yeterli ya 5 kg civarı bişey takarım ya da 200 300 gram için güzelliğini bozmam öyle diyim geçen yarış yarış yakıtım yoktu ama bu yarış olacak biraz daha hafiflemeyi de düşünüyorum vakit yeterse daha önemlisi yarıdan itibaren 51mm olan düz borunun miyadı doldu 63 e geçmem gerekiyo devir bandım 9000e yükseldi çünkü 7200den
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)