Dün gece garajdada söylediğimiz gibi pek tatlı maaşalah..
Arabayi yanlis konumlandirmissiniz kanka, arka yuksek kalmis, ona dikkatAllah nazardan saklasin, masallah
Renkleri yine biraz fazla kurcalamissin bence Mert ama kadrajlarini begendim buradaEline saglik
Rengi falan pek kurcalamadım valla işte adanalılar ve bilimum kişiler yanımda..
saolasın yinede
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Tarık plaka falan beyaz jantlar kendi renginde sol kapıdan bahsediyosan arabaya günes geldiği için olabilir bi yere kadar kesebildik işte ön kısmını falan.. kapıya yetmedi gücümüz![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
Kotuleme amacli demiyorum yanlis anlamayin da, makinenin sensoru renkleri alirken benim sevmedigim sekilde aliyor o zaman, sonradan oynanmis gibi duruyor. Yapacak bir sey yok o halde zevkler renkler diyoruz : ) Eline saglik
Maşallah çekimlerde araçta güzel. Ama en güzel yanı araca GTI panjuru takılmamış olması. Dün showroomda gördüm bluemotion polo vardı. Aslında onun piano black ön panjuru takılabilir.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bilalim kocaman maşallah allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar, Allah hiç birimize kaza bela vermesin.
Seviyorum uliyanEllerine sağlık kardeşim zımba
ama Sametin bir fotoğrafı vardı onu da paylaşırsan sevinirim
:dd:
Eyvallah çok sağolun
Aynen moruk işte orada hata yaptık çukur bulabilsem oturtucaktım içine çat lovensılov hesabı![]()
Teşekkürler bluemotion panjuru uzun zamandır aklımda ama kısmet olmadı almak henüz. Bir de üzerindeki logoyu çıkartabilir miyiz emin olamadık açıkçası bluemotion sahibi biri bizi aydınatırsa iyi olur aslında
Teşekkürler beyler Allah razı olsun herkese kazasız belasız günler.. Forumun en uzun postu bu olsa gerek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)