Dogru diyorsun,o opsiyoda bir suru para verdim,kalmali aslinda. Hayatimda bir kez jant aldim yani pek jant tutkunu degilim![]()
Çok iyi duruyor be.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şimdi, benim bu araç hakkında merak ettiğim çok; başta bu İtalia Murat beyin eski GT-R'ı ile çok benzer bir yerde duruyor. Ama ayrıca Suba'nın ilanındaki aynı fotoğraflar...
İstanbul Park'taki track day de bu İtalia'nın ta kendisinin fotoğrafları da bulunmakta üstüne üslük Murat bey taglenmiş bir şekilde.
Kısaca şunu demek istiyorum; siz mi aldınız ?![]()
Aldıysanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Belirtmek isterim; şu koltuk ve direksiyon kombinasyonu en hoşuma giden tarzda almışsınız. Arka logonun bölümündeki karbon detayını da belirtmeden geçemicem.![]()
hey maşallah , Allah esirrgesin![]()
abi beğenmemek ne mümkün ya![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Resimleri buyuk yuklemisim yada piksel hususuna dikkat etmedim gibi bir sey heralde. Resim yuklemeyi ogrendik dedik,30 ceza puani gonderdi yonetim uyarmadan ve tesekkur ederek.
Bayiliyoruz cezalandirmaya,sultan tayyip kimyasini bozdu milletin.
Neyse,alinmaya gerek yok
Ben tesekkur ederim.
3milyar piksel kulaga cok geliyor yahu! 3-4 piksel iyidi zamaninda. Ben 3 milyar pikseli nasil yuklemisim, hizli resim sitesinden yaptim,cozdum bu isi diye sevinmistim
Neyse,isi bilen yapsin,ben izlerim![]()
Zaten Murat yardim ediyordu,zahnet vermiyelim dedim. Uyarmadan cezalar yemeyi garipsedim,yoksa kural kuraldir. Benim gibi pc dinazoru bilmeden milyarlari dosemis![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)