can çok teşekkür ederim evet tahir hocanın arabası..hayatımda 2 tane cupra sahibi oldum ikisinide inanılmaz derecede temiz bakan insanlardan aldımşu anki aracımın temizliğine de aracı ilk gördüğümde inanamadım..tahir hocaya sevgilar, saygılar bana bu kadar temiz bi araba satııgı için
tymu dostum sen gece fotolarını ne kadar güzel çekiyosun ya 2. defa şahit oldumelini emeğine kadrajına makinana saglık
Tymu hakkımızı inkar etme akşam fotolarında bizimde payımız var ışıkçılık yaptık o kadar![]()
demeyi unutmuşum , araçlarımıza kocaman maşallahhhhhh Allahım esirgesin hepsini
Maksat agizdan tatlansin kirve![]()
Masallah cupralara ve gti 'abonus icinde tskler tymu cok zevk aldim cekimlerde
![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Hepsine maşallah.Tahir hocanın eski araç cup 55 çok temiz inşallah sizde onun gibi bakarsınız hayırlı olsun..
ümit atlamışız kusura bakma senide bulaştırdık işe daha güzelleri olacak işallah sanada teşekkürleremrah herzaman pamp
![]()
ufuk eyv tatlansın![]()
timu eline sağlık, döktürmüşsün gene.
fotonun birinde görünen ruhlar alemine selam![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Kareler çok iyi olmuş maşallah hepsi birbirinden güzel
Masallah araclara. CUP55 yakından gormustum muhtesem.
Gti ile RC stok bız denedık. Dragta kafa kafaya kalkıyorlar dsg avantajlı gelıp 207 2.vitese gecerken geride kalmaya baslıyor 2 boydan fazla fark olmustu arada. Rollde 80 ile bastıgımızda yine gti gectı.
[QUOTE=gfb01;2650485]Yasiyonmu lan
kanka 1 haftadır evle ugrasıyordum internet daha alamadım alınca tekrardan katılacagım![]()
teşekkürler arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)