şimdi suby spec olmuştur ne güzeldemaşallah, bi video bekliyoruz artık kaliteli şöyle
![]()
şimdi suby spec olmuştur ne güzeldemaşallah, bi video bekliyoruz artık kaliteli şöyle
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah airmass zamanı yanımdan geçtinizsabah 10:00 falandı herhalde
sagolun dostlar.
Video ceker eklerim, ses gayet basarili.
Tabir-i caizse, insan isi degil![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
apexi apexi vtecin egsozsu apexi dir
kanka su arabayı bi günde kirli resimini görelim![]()
Allah kaza bela vermesin maşh. maşh. gözü olanın gözü çıksın
ben airmass'ın daha fazla biliyorum ömer yanlış mıymışım sen kullandın en objektrif yorum senden gelirde ne biliyim airmass'tan fazlası nasıl olur bilmiyorum![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hey maşallah kanka hayırlı olsun..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
Apexi daha fazla Alican. Yalnız universal değil, bendeki gibi Typer catback egsozu olacak. Kısa tompul kazan, airmass'ınki gibi. Oda TR'de sayılı 3-5 tane yoktur bile.
Universal uzun ve küçük kazan olanlarından çok fazla ses çıkmıyor, hks stili zaten universal olanları.
Airmass'ta az değil ama Apexi biraz daha cırtlak olduğundan insanın kulağını daha çok tırmalıyor![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Arkadaşlar bende şuan egzos arefesindeyim.
Hks hipower , greddy TI-C , apexi arasında kaldım.Aslında Greddy TI-C almaya karar werdim ama yinede bi soriyim diyorum.greddy i alsam pişman olmam değilmi?
Bu egzos için ne diyosunuz arkadaşlar?
Edit:Neyse ben en iyisi yeni bi konu açıyim.Kusura bakmayın konuya müdahil olduğum için.
PSN:dohcvtec99
Allah Allah maşallahAirmass candır
Airmass'ın öncülerinden ve kullanan biri olarak konuşuyorum başarılıdır yavruu güle güle kullan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)