User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
197 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Olay! Olay! Megane Tropy 265 HP Türkiye`de!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes fiyattan bahsediyorda fiyattan bahsedenler daha ÖTV den etkilenen araçların fiyatlarına bakmamış.Nurburgring rekoru kırmış bir araca göre fiyatı normal. Mitsubishinin evo dan sonra en pahalı aracı nedir ? arada ne kadar fark var ? sağlamlık konusunda mitsubishiyle renault'un ne farkı var ? bir kaç böyle soruyla aracın fiyatının normal olduğu anlaşılır diye düşünüyorum.
    Yahu forumların genelinde var bu...İnsanlar toros broadway düşünüyor renault deyince... Reno'ya 100 bin mi verilir gibi SAÇMA yorumlar geliyor doğal olarak...İnternette bir yazınca bile insan aracın başarısını anlayabiliyor aslında ama işte.....

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar renault bu araclari kar amacli getirdigine inanmiorum ben marka prestiji adina gelen araclar.

Fiyat 100 civarinda olucaktir otv zammindan sonra.

100bin liraya bu araci alacak olanlar zaten hobi amacli 100bin lira harciyabilicek adamlardir parayi zar zor toparlayan adamlar diil. o yuzden alicak adam zaten alicak

isyfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100tlye golf R alırımtıpı bıle guzel dııl bence arabanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trophy gibi sınırlı sayıda üretilmiş olan spor modelin türkiye'ye getirtilmesi Reno TR için büyük prestij olacak..
    Bu demektir ki 1.6 DCi 130 hp lik modelleri de göreceğiz ülkemizde

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isyfuat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100tlye golf R alırımtıpı bıle guzel dııl bence arabanın
    Knka herkes golf r alirsa ne esprisi kalir ki otv den once golf r sifir 136 idi suan dusunmuk istemiorum

Bu arada sen drifte dogru ilerlesene birader takilma buralarda ahaha
    Team PAŞAOĞLU

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane 2 rs e istinaden bu çizelgeyi çıkardıysanız vede bu araba bi yazılımla 320 hp oluyosa kimse o şekilde bi fiyat düşüşü beklemesin..megane 2 rs yazılımla yada ufak tefek işlemlerle 350 hp lere gelebilseydi o arabayışu anda en ucuz 40 liraya falan alıodunuz..hee hem modifiyeye elverişli hemde şimdiki gibi 27 28 olsaydı başka araba alırmıydınız?

bence bu araba tutar..100 etmez diyenleride anlamıyorum.100 etmezde kaç eder?böyle özel bi araç 50 liraya verseler iyimi?sen git orda fn2 nin 2. eline 50 iste buna 100 çok fanatiklik yapmıyalım fn2 nin 2. elinin 50 ettiği yerde bu araba herzaman 150 eder
    trophy cok ozel aractır eger normal megane rs 120 ıse buna hıc dusunmeden 130 verılır garaja kapanır.

Simdi senin deger dususu konusuna gelince cok uzatmadan yazayım. Bir defa markanın tuketici gozundeki degeri cok onemli. VW ve Honda ultra arabalar mı uretiyor hayır ama 2.elde deger kaybı az.

Modifiye edilebilirliği çok kafaya takma, Tr de en cok deger kaybı yasayan 2 firma reno ve pejo bu isin kendileri bas sorumlusu. Sorunu hıc baska yerde aramasınlar.
    2008 de 45 TL olan 207RC yi 33 ten, 69 lira olan Clio RS i de 2 sene satamayıp 42.5 tan sıfırlarını fabrıka olarak sen satarsan. Ondan sonra o arabanın 2. elinden hayır beklemeyeceksın.

Hic 40 liraya, fabrika elinde kalmıs tayyar satın alan olmuş mu hayır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

100bin liraya bu araci alacak olanlar zaten hobi amacli 100bin lira harciyabilicek adamlardir parayi zar zor toparlayan adamlar diil. o yuzden alicak adam zaten alicak
    aynen olayın ozu bu dur.

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de renault'un motor sporlarındaki tecrübesi çoğu markalarda yok kesinlike bunu göz önünde bulundurmak lazım. Buarada hiç renault marka aracım olmadı çok savundum fiyatıda yanlış anlaşılmasın.

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno güzelmiş gerçekten ama 100 bin verilirmi tartışılır onada reno severler verir biz hondacılarda çok para deriz burdada dönmüş hemen konu honda reno olmuş aslında bakılırsa honda mühendisleri bilmiyormu ağır turbolu araba yapmayı tabiki biliyorlar prensip meselesi bunlar bu yüzden kıyaslamak reno şöyle honda böyle demek mantıksız olur kimisi araba yürüsün gerisi önemsiz der kimisi konfor iç aksam derdindedir kıyaslamalar cork farklı kulvarlarda olur ben honda sever birisiyim nedeni şudur devir dönmeyi küçük motor ile yüksek güç çıkarması yolda yürümesi hoşuma gidiyor ama renocular pek bi atarlı giderli bu aracın rabiki 2.0 turbo olması nedeniyle turbo type-r dır honda olarak buyrun yol orda bu benim kıyaslamamdır çünkü arabadan bunu beklerim kimside çıkar konfor der malzeme der ayrıdır..

ben vermem 100 bin lira
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trophy cok ozel aractır eger normal megane rs 120 ıse buna hıc dusunmeden 130 verılır garaja kapanır.

Simdi senin deger dususu konusuna gelince cok uzatmadan yazayım. Bir defa markanın tuketici gozundeki degeri cok onemli. VW ve Honda ultra arabalar mı uretiyor hayır ama 2.elde deger kaybı az.

Modifiye edilebilirliği çok kafaya takma, Tr de en cok deger kaybı yasayan 2 firma reno ve pejo bu isin kendileri bas sorumlusu. Sorunu hıc baska yerde aramasınlar.
    2008 de 45 TL olan 207RC yi 33 ten, 69 lira olan Clio RS i de 2 sene satamayıp 42.5 tan sıfırlarını fabrıka olarak sen satarsan. Ondan sonra o arabanın 2. elinden hayır beklemeyeceksın.

Hic 40 liraya, fabrika elinde kalmıs tayyar satın alan olmuş mu hayır.
    renonun değer kaybı tutulmayan modellerinde var..ona kalırsa honda city de güzel değer kayıplarıyla satılıyor bunlar her firmada var.wv demişsin toureglerin fiyatlarını bilirsin daha büyük bi değer kaybı olamaz heralde...marka olarak değil model olarak değer düşme olur bence.sen elinde dizel megane yada clio kalan yada buyuk zararla satılan gördünmü ben görmedim..

modifiye edilebilriliği kafaya takma derken?sence megane 2 rs tipi konforu vede güvenliği yüzündenmi o kadar değer kaybetti?onun gibi fren mesafesi olan bi honda varmı?bugün megane 2 rs in değer kaybındaki en büyük etken motorunun modifiye için çok uygun olmamasıdır bu bir gerçek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renonun değer kaybı tutulmayan modellerinde var..ona kalırsa honda city de güzel değer kayıplarıyla satılıyor bunlar her firmada var.wv demişsin toureglerin fiyatlarını bilirsin daha büyük bi değer kaybı olamaz heralde...marka olarak değil model olarak değer düşme olur bence.sen elinde dizel megane yada clio kalan yada buyuk zararla satılan gördünmü ben görmedim..

modifiye edilebilriliği kafaya takma derken?sence megane 2 rs tipi konforu vede güvenliği yüzündenmi o kadar değer kaybetti?onun gibi fren mesafesi olan bi honda varmı?bugün megane 2 rs in değer kaybındaki en büyük etken motorunun modifiye için çok uygun olmamasıdır bu bir gerçek.
    megane 2 rs le megane 3 rs in motorundaki farklar hakkında bilgin var mı?

neyse megane 2 rs buranın konusu degil.

Modifiyeye çok uygun degil derken, Tr deki 2005-2008 arası bazı talihsiz uygulamaları soyluyorsan evet ama bu anda megane 2 rs ler 400 HP seviyesine cok rahat geliyorlar.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşuna araştırmayın ben turbo ile detayı yazayım.

megane 2 rs
    9.0:1 sıkıştırma 14T turbo 0.8 bar 225 hp

megane 3 rs
    8.5:1 sıkıştırma 15T turbo 0.8 bar 250 hp

megane 3 rs tropy
    8.5:1 sıkıştırma 15T turbo 1.0 bar 265 HP

ayrıca ingilterede megane 2 rs araca megane 3 rsin 15t turbosunu taktılar ve 0.8 barda oda 250 hp civarı verdi. yani megane 3rs egzantrik ve turbosu biraz değişime uğramış ve ecu mapi chiplenmeye daha uygun olduğunun bilgileri paylaşılmış meganesport co uk forumunda
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane 2 rs le megane 3 rs in motorundaki farklar hakkında bilgin var mı?

neyse megane 2 rs buranın konusu degil.

Modifiyeye çok uygun degil derken, Tr deki 2005-2008 arası bazı talihsiz uygulamaları soyluyorsan evet ama bu anda megane 2 rs ler 400 HP seviyesine cok rahat geliyorlar.
    bi yazılımla ne kadar güçlendirilebiliyor?

komple egzoz cai + yazılım + intercooler vs ne kadar artı veriyor?

megane 3 ün motorunu tabiki bilmiyorum ama yazılımla aldıkları gücü izledik ona istinaden söylüyorum..megane 2 rs de o şekilde bişey görememiştim

hakan_akin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakikatenn bu forumda anlayamadığım insanlar var komedisiniz ben o kadar etmez dedim renoya olan güvensizliğimi söyledim ama sanki ben honda fanatiğiyim ki hiç honda falan yazmadım yada kıyaslama yapmadım hiçbi arabayı şu araba bu kadar bu araba bu kadar da demedim avatarıma bakan bana salça oluyo yok fn2 imiş yok beygirler yok paralar can sıkıntısınamı sarıyonuz bana anlamıorum

not: ben fn2 ye 75 istiyom kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yazılımla ne kadar güçlendirilebiliyor?

komple egzoz cai + yazılım + intercooler vs ne kadar artı veriyor?

megane 3 ün motorunu tabiki bilmiyorum ama yazılımla aldıkları gücü izledik ona istinaden söylüyorum..megane 2 rs de o şekilde bişey görememiştim
    stage 2 yazılım ile 295-300 HP

yazılım + hibrid turbo 340 HP

yazılım + forged internals + turbo 400 HP

dunyanın en verımlısıdır demıyorum ama bu anda ibre megane 2 rs lehine dondu artık.

Bir de megane 2 rs in kısmetini kapayan, kapatılamayan ASR siydi, şimdi o sorunda çözüldü yazılımla istediğin gibi ayarlıyorsun.

Konuyu dağıtmayım, megane 2 rs le ilgili bilgi istersen memnuniyetle yardımcı olurum

Ufak bir megane 2 rs videosu ekleyim

BORKED

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozan abi resimler için teşekkür ederim.

neyse benim yalan söylemeyeceğimi bi nebze anlayanlar oldu umarım

aradık reno yok diyo. yok gelmemiştir feyk haberdir v.s ben geldiğinden emin olmasam konuşurmuyum konu açıp rezil edermiyim kendimi. esnaf adamız.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cok güzel bi arac hakkını verir yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ne güzel diyosun kardeşim şimdi yani bu olaylar daha yeni çözüldü bu araba çıktıgında bu olaylar olsaydı bi yazılımla 290 hp olabilseydi inanki bu araba şimdi bu paralara alınamazdı..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video çok güzel yav 10 kere izledim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)