yıkılıcak bişey yok kardeşim,
aracına sente ayarı yaptırıcaksın zor bişey değil, sente işaretleri vardır zaten kasnakta.
conta dediğin şeyde senin külbürütör kapağında bulunan conta, eski çıkan contanın üzerine sıvı conta sürüp kapamışlardır, herhangi bir yağ kaçağı yoksa sıkıntı yaratmaz, sübap ayarı yaptırdınmı aracına bilmiyorum, eğer sente ayarı gibi o da sıkıntılıysa onu da yaptırman gerekir ki düzgün yürümen için bu çok önemlidir. Aracının fakire kalması tamamen beyin ile alakalı bir durum, apexi ile ayarlamaya çalışıcaksın hava/yakit dengesini bulmaya çalışıcaksın wideband tan bakarak, enjektör fln ihtiyacın yok senin orjinal enjektörler yeterli sana, sıkıntılı bir durumun yok senin bozma moralini..
CAN CEYLAN
o ayarları yaptıracam bıde oyle denıcem .. bakalım ne olacakk abi vti kelebek vardi takamadık onu oem kelebegı taktık arda aykan dıye bı arkdastan aldım sadece kuru kelebegı gondermıs tfp yı almısda rolantı valfınıda almıs onu takamadım emme buyuk acaba gırısı kucuk olunca ondan mı oldukı dıye dusunmuyor deılımm ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
valla kafam kazan gibi oldu tsk kardesım ılgın ıcın yaa
regilatorden gelen bi hortum emmeyegelmıyoo yanlıs baglantı olması memnun mu bu aracın gıdısını engeller mı ?
dostum çok fazla takmışsın kafana, inan takılacak bişey değil, sente ayarı yapmak basit bi iş, hehangi bir honda servisine git yaptır.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Despe abini dinle.Az konuşur öz konuşur
![]()
valla abi takılıyorum ben yaa despe abımız bızden o zaman o sekılde yaptırıyoruz denıyoruzz
kardeşim sentea ayarına baktır kafanda soru işareti kalır yoksa ki bence senteden her usta yapamayabiliyo canını sıkma sente ayarı yaptır sonra dene bi daha emmesi kelebeği falan çok çok alakasız![]()
bu aksam servıse bırakılıp yarın sogukken avans ayarını yaptıracam fakaT afc neoya baglı ayarlı yaptıktan sonramı yoksa yapmadan oncemı yaptırmam gerekıyoo sımdı low thottle ayarlı wide badda hersey normal gozukuyoo bu sekıldemı ayar yapılsın yoksa hi thottle yi ayarlayıp oylemı avans ayarı yaptırıyım avas ayrını yaptıktan sonra hi thottle yi ayarlarken yıne avansım bozlur mu ?
sente ve avans ayarının afc ile felan ilgisi yok. araban sente atlamışsa çok zorlama. subaplara zarar verirsin. hatta pistona bile çakabilirsin çok fazla sente atlamışsa eğer.
Avans dediğin olayda avans tabancası ile yapılır. önce senteyi ayarlarlar sonra avans ayarını yaparlar.
orjinal enjektörlerin 200 hp ve üstünde bile yetebilir.öyle enjektöre felan gerek yok. Erkut abi ankarada varsa imkanın git erkut abinin yanına o tüm sorunlarını halletsin.AFCneo yu bana kalırsa sat. Harness ve p28 al erkut abi yazılım yapsın mis gibi kullan.afc neo dan avans veremezsin araca.sadece benzini kıstığın için avans yükselmiş oluyor.ama teorik olarak avans değerin dip gazda 30 diyelimki yine 30 kalıyor.o yüzden tune edilmiş bir beyin kullanman sana daha çok güç verecektir.Aracınında daha iyi yürümesi içn sadece kısa son dişliyi alsan sen bile inanamazsın olacaklara
D serisine vti kelebek uyum sağlamıyor. B18 integra kelebeği birebir oturuyor hiç uğraştırmadan 4 tane vida söküp takıyorsun![]()
servise biraktım aracı yarın sente ayarı ve subab ayarı yapılacak ? subabı kendı ayarlamıyomu dıye sordu usta atesleme elektıronık deilmi diye sordu ? arac 1.4 is
www.honda-tech.com