valla bıraktıkogrenecekler o zaman usta ıyı
valla bıraktıkogrenecekler o zaman usta ıyı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
yaptırdık ayarı bu kezde baskı balata dedıler araba patınajla kalkıyo nasıl baskı balata bu .??
Of of senin işin çok zor valla baksana nasıl ustalarla çalışıyorsun. Allah sabır versin.
nedemek miş o elektronik ateşleme değilmi demek yaaa. Eee be dangalak adam karbratörlüsümü varki bunun bu soru sorulurmu demedinmi? ellerinde avans ölçecek tabancaları yokmu? baskı balatası bitik arbaa patinaj çeker gibi ses çıkartır devirlenir ama patinaj çekmez.? şimdi senin araban patinaj çekiyormu 1 de tam ga zyapıp 2ye attığında devir önce ilerliyor sonra biraz bayılır gibi olup düşüyormu yoksa aynen devam ediyormu? birde koku geliyormu baskı balatandan? debriyaj sertleştimi? bunlarda düşünülmesi lazım
debriyaj yumusak .. var avans olcecek tabancaları yaptırdım abı eskıı kurt var bıtane ona dedım bu bılmıyo dıye kendısı baktı herseyıne .. adan z ye hallettık onu baskı bıtmek uzereymıs kacırıyomus yanı .. koku gelıyodu ama ben fazla fren yaptıgımdan gelıyo zannedıyodum .. subabı emme 15 eksoz 17 yaptım sente felan atlamamıs avans tabancası ılede ayar yapıldı denedık yıne aynı gıtmıyodu o zaman sorun baskı balatada dedi
aksaray ankaraya kaç kmgotur mertcanların servıse adamalr baksın yahu
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)