User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: s2000 vsa ?

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır 2005 lerde gaz kelebeği elektronik fakat vsa yok
    bende 2006 vsa sız var gaz kelebeği telli.

vtc_30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün elektroniklerin hepsinde Vsa var vsa siz elektronik elektroniksiz Vsa yok
    bütün vsa lılarda elektronik gaz kelebeği var kimse yok demedi ama vsasızların hepsi elektroniksiz değil 2004 2005 2006nın 6. ayına kadar vsasız elektronik gaz kelebeği var yani ap1 lerde elektronik değil sadece benim bildiğim

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün vsa lılarda elektronik gaz kelebeği var kimse yok demedi ama vsasızların hepsi elektroniksiz değil 2004 2005 2006nın 6. ayına kadar vsasız elektronik gaz kelebeği var yani ap1 lerde elektronik değil sadece benim bildiğim
    elektronik =vsa
    Telli= no vsa baska görmedim ben hiç

vsa li olup Elektronik gaz kelebeği olmayan yokkkk
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik =vsa
    Telli= no vsa baska görmedim ben hiç

vsa li olup Elektronik gaz kelebeği olmayan yokkkk
    bende aynı seyi söylüyorum vsalı olupta elektronik gaz kelebeği olmayan yok fakat vsasız elektronik gaz kelebeği var 2004 2005 2006 larda. ap1 ler telli ap2 ler elektronik gaz kelebekli fakat vsasız 2006 son 6 ayı ve sonrasında vsa var

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı seyi söylüyorum vsalı olupta elektronik gaz kelebeği olmayan yok fakat vsasız elektronik gaz kelebeği var 2004 2005 2006 larda. ap1 ler telli ap2 ler elektronik gaz kelebekli fakat vsasız 2006 son 6 ayı ve sonrasında vsa var
    fakat vsasız elektronik gaz kelebeği var böyle biişiy türkiyede yok baska ülkede varsa bilmem
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakat vsasız elektronik gaz kelebeği var böyle biişiy türkiyede yok baska ülkede varsa bilmem
    valla öle bi idda ediyorsunki ben yanlıs biliyorum ozaman iila bilen biri acıklılık geretirir bende diorumki tr dede var ama zaten ilk yazdığımda dediğim gibi benim bildiğim yanlıs olabilir ap1 ler telli ap2 elektronik die biliorum hatta ap1 lerin gaza tepkısı daha ıı bu yuzden

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonradan vsa takilamaz cunku gaz kelebegi telli olan araca vsa takmak ayni anda gazla frene basip aracin dengesini dahada bozmaya sebep olur.

S2000 lerin elektronik gaz kelebegine gecmesinin sebebide VSA dir.Dusunun arac spine gidiyor ve hala gaz veriyorsun.Vsa aracin gazini kesecek ve tekerleklere farkli basinclarda fren uygulayarak araci cizgisine oturtacak fakat kelebek telliyse vsa gazi kesemez surucu gaz basmaya devam ettigi surece araci duzeltmesi oldukca zor hatta imkansiz olacak.

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane S2000 sahibi oldum hem vsa'sız hem vsa'lı S2000 saçma sapan yol tutmayan bir araba değil.Yolda tutamayanların ya lastikleri çok kötüdür.Ya da sürücüyle alakalıdır. Başkada pek alternatif bulamıyorum.Abartılcak kadar saçma sapan hareketler yapan bir araba değil.Ben vsa'sız S2000'im den aldığım zevkide bu zamana kadar başka arabamdan almadım Tamamen tüm reflekslerime tüm direksiyon hareketlerime benim istediğim gibi karşılık veren bir arabaydı

Kısacası sürücüyle alakalı vsa ya da vsa'sız tercih etmek.Bugün yine S2000 alıcak olsam vsa'sız alırım.Modelinden dolayı belki vsa'lı tercih edebilirim.

Vsa'lı modellerde elektronik gaz kelebeği vardır.Vsa'sız modeller tellidir..

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası aptal egolarını tatmin ediceğiniz bölüm Değil arabaya diye koyar hepinizi s2000 in içine koyar sürerim bilmeyin herseyi...

adam sormuş cvp verin size kimse vsa takmalımıyım demiyor takılabilirmi diyor hepiniz herseyi biliyorsunzu turbo olanını sürdünüzmü ? varmı güçlüsünü süren ? yok diimi bilmeden salak sorular sormayın

Kardeşim Traction control olarak olabilir ama Vsa nin sitemi gibi ESP seklinde yapman çok zor
    Peki patron elektronik gaz kelebeğini telliye çevirmek mümkün müdür? Yani elektronik açıdan (sensör, beyin vs vs) ne değişiklik gerektirir mesela?
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

cdc70
    Misafir
    herkeze tesekkur ederim bilgilendirdikleri için

bende inanmıyorum yol tutuşunun o kadar da kötü olduğunu çoğu pist derecelerinde evo 9 u bile geçtiği bariz videolar seyrettim bence de tamamen kullanıcı ile alakalı birşey olsa gerek

o zaman vsa yada vsa'sız artık hangisini bulursam kısmet
    tekrar tesekkur ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonradan vsa takilamaz cunku gaz kelebegi telli olan araca vsa takmak ayni anda gazla frene basip aracin dengesini dahada bozmaya sebep olur.

S2000 lerin elektronik gaz kelebegine gecmesinin sebebide VSA dir.Dusunun arac spine gidiyor ve hala gaz veriyorsun.Vsa aracin gazini kesecek ve tekerleklere farkli basinclarda fren uygulayarak araci cizgisine oturtacak fakat kelebek telliyse vsa gazi kesemez surucu gaz basmaya devam ettigi surece araci duzeltmesi oldukca zor hatta imkansiz olacak.
    o zaman gaz telli hiçbir araba da esp olmaması gerekirdi..

1. ateşleme durdurulabilir
    2. enjektörler yakıt püskürtmesi durdurulur

her iki durumda da motorun gücünü düşürebilirsin..

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vsa lıda vsa sızda s2k kullandım ilk s2k mı alırken herkes bişeyler söylüyordu ama kullandıktan sonra gördüm ki vsa sız candır s2k da ama millet 60bintl lik arabaya 100tl lik lastik takıp kullanıyor sonrada ilk virajda patlıyor olay bundan ibaret öyle her vites attıgında geldigi yere dönecek bi durum yok artı olarak vsa lı s2k lar 2006 nın 6 ayından sonraki üretilenlerdir yani üzerinde ap2 v2 jantı olanlar vsalı olarak başladı birde şunu söylicem belki çogu inanmıcak ama türkiyede AP2 s2k yok hepsi AP1 s2k sı olan açsın şase no suna baksın hepsi AP1 le başlar AP2 olanlar sadece 2.2 olan lardır oda türkiyeye girmedi

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cdc70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze tesekkur ederim bilgilendirdikleri için

bende inanmıyorum yol tutuşunun o kadar da kötü olduğunu çoğu pist derecelerinde evo 9 u bile geçtiği bariz videolar seyrettim bence de tamamen kullanıcı ile alakalı birşey olsa gerek

o zaman vsa yada vsa'sız artık hangisini bulursam kısmet
    tekrar tesekkur ederim
    Şimdi sanırım sana VSA'lı al demişler Ama sen de bakmışsın VSA'lılar uçmuş Takabilir miyiz? demişsin. Gerek yok bence VSA'ya. Ben de aramıştım ama VSA'sız almıştım. Acayip keyifli bir araç hangisi uygunsa onu al.

S2000'in yol tutuşu mükemmeldir. Ama yol seçer Tr'deki yollar malesef tozlu ve Vtec açınca arabanın kıçı saçma sapan atar. Arabayla bütün olunca bu zevkli hale geliyor. Benim 3 ün sonuna kadar sardığı da oluyordu...
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben vsa lıda vsa sızda s2k kullandım ilk s2k mı alırken herkes bişeyler söylüyordu ama kullandıktan sonra gördüm ki vsa sız candır s2k da ama millet 60bintl lik arabaya 100tl lik lastik takıp kullanıyor sonrada ilk virajda patlıyor olay bundan ibaret öyle her vites attıgında geldigi yere dönecek bi durum yok artı olarak vsa lı s2k lar 2006 nın 6 ayından sonraki üretilenlerdir yani üzerinde ap2 v2 jantı olanlar vsalı olarak başladı birde şunu söylicem belki çogu inanmıcak ama türkiyede AP2 s2k yok hepsi AP1 s2k sı olan açsın şase no suna baksın hepsi AP1 le başlar AP2 olanlar sadece 2.2 olan lardır oda türkiyeye girmedi
    aynen bende bakmıstım ap1 yazıyor şaselerde ap2 amerikada f22c motorlu s2000 ler onlarda vsa varmı hepsinde acaba yoksa onlarda yıla göremı

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 6 ayından sonra vsa çıktı.
    vsa olmayan bir s2k da elektronik gaz kelebeği yok olamazda.

kulandığım s2k lar
    2004
    2005
    2006 vsa lı

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vsa lı ve vsa sız s2000 farkını merak edenler ıcın bir video.Bu Videoyu ızledıkten sonra s2000 alınırsa kesınlıkle vsa lı
    Mosport DDT in the Wet (VSA ON vs OFF Round 2) 08/08/10 - YouTube

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik veya telli gaz kelebeğinin tepkimesi dışında bir fark yaratıyor mu ki vsa lı olup olmaması ? sonuçta düğmeyle kapatılabiliyor ? tamamen bilmediğimden soruyorum.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vsa lı ve vsa sız s2000 farkını merak edenler ıcın bir video.Bu Videoyu ızledıkten sonra s2000 alınırsa kesınlıkle vsa lı
    Mosport DDT in the Wet (VSA ON vs OFF Round 2) 08/08/10 - YouTube
    lastiklerin ne ve ne durumda oldugunu okudunuz dimi videoda ?

bu video ancak kotu lastikleriniz varken vsa sizi nasil kurtarıra ornek olur
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vsa'sız isteyen iradesine hakim olacak, yanlış yer ve zamanda "yanlış miktarda" gaza gelmeyecek, vsa'lısı olanda "amaaaan vsa var yapıştıırrrr" demeyecek, fizik kanunlarına kafa tutmayacak.

Ben bu özeti çıkardım konudan
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)