www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
valla öle bi idda ediyorsunki ben yanlıs biliyorum ozaman iila bilen biri acıklılık geretirir bende diorumki tr dede var ama zaten ilk yazdığımda dediğim gibi benim bildiğim yanlıs olabilir ap1 ler telli ap2 elektronik die biliorum hatta ap1 lerin gaza tepkısı daha ıı bu yuzden
Sonradan vsa takilamaz cunku gaz kelebegi telli olan araca vsa takmak ayni anda gazla frene basip aracin dengesini dahada bozmaya sebep olur.
S2000 lerin elektronik gaz kelebegine gecmesinin sebebide VSA dir.Dusunun arac spine gidiyor ve hala gaz veriyorsun.Vsa aracin gazini kesecek ve tekerleklere farkli basinclarda fren uygulayarak araci cizgisine oturtacak fakat kelebek telliyse vsa gazi kesemez surucu gaz basmaya devam ettigi surece araci duzeltmesi oldukca zor hatta imkansiz olacak.
İki tane S2000 sahibi oldum hem vsa'sız hem vsa'lı S2000 saçma sapan yol tutmayan bir araba değil.Yolda tutamayanların ya lastikleri çok kötüdür.Ya da sürücüyle alakalıdır.Başkada pek alternatif bulamıyorum.Abartılcak kadar saçma sapan hareketler yapan bir araba değil.Ben vsa'sız S2000'im den aldığım zevkide bu zamana kadar başka arabamdan almadım
Tamamen tüm reflekslerime tüm direksiyon hareketlerime benim istediğim gibi karşılık veren bir arabaydı
![]()
Kısacası sürücüyle alakalı vsa ya da vsa'sız tercih etmek.Bugün yine S2000 alıcak olsam vsa'sız alırım.Modelinden dolayı belki vsa'lı tercih edebilirim.
Vsa'lı modellerde elektronik gaz kelebeği vardır.Vsa'sız modeller tellidir..
herkeze tesekkur ederim bilgilendirdikleri için
bende inanmıyorum yol tutuşunun o kadar da kötü olduğunu çoğu pist derecelerinde evo 9 u bile geçtiği bariz videolar seyrettim bence de tamamen kullanıcı ile alakalı birşey olsa gerek
o zaman vsa yada vsa'sız artık hangisini bulursam kısmet
tekrar tesekkur ederim
ben vsa lıda vsa sızda s2k kullandım ilk s2k mı alırken herkes bişeyler söylüyordu ama kullandıktan sonra gördüm ki vsa sız candır s2k da ama millet 60bintl lik arabaya 100tl lik lastik takıp kullanıyor sonrada ilk virajda patlıyor olay bundan ibaret öyle her vites attıgında geldigi yere dönecek bi durum yokartı olarak vsa lı s2k lar 2006 nın 6 ayından sonraki üretilenlerdir yani üzerinde ap2 v2 jantı olanlar vsalı olarak başladı birde şunu söylicem belki çogu inanmıcak ama türkiyede AP2 s2k yok hepsi AP1 s2k sı olan açsın şase no suna baksın hepsi AP1 le başlar AP2 olanlar sadece 2.2 olan lardır oda türkiyeye girmedi
![]()
Şimdi sanırım sana VSA'lı al demişlerAma sen de bakmışsın VSA'lılar uçmuş
Takabilir miyiz? demişsin. Gerek yok bence VSA'ya. Ben de aramıştım ama VSA'sız almıştım. Acayip keyifli bir araç hangisi uygunsa onu al.
S2000'in yol tutuşu mükemmeldir. Ama yol seçer Tr'deki yollar malesef tozlu ve Vtec açınca arabanın kıçı saçma sapan atar. Arabayla bütün olunca bu zevkli hale geliyor. Benim 3 ün sonuna kadar sardığı da oluyordu...
セルカン+レーラ=愛
2006 6 ayından sonra vsa çıktı.
vsa olmayan bir s2k da elektronik gaz kelebeği yok olamazda.
kulandığım s2k lar
2004
2005
2006 vsa lı
vsa lı ve vsa sız s2000 farkını merak edenler ıcın bir video.Bu Videoyu ızledıkten sonra s2000 alınırsa kesınlıkle vsa lı
Mosport DDT in the Wet (VSA ON vs OFF Round 2) 08/08/10 - YouTube
elektronik veya telli gaz kelebeğinin tepkimesi dışında bir fark yaratıyor mu ki vsa lı olup olmaması ? sonuçta düğmeyle kapatılabiliyor ? tamamen bilmediğimden soruyorum.
vsa'sız isteyen iradesine hakim olacak, yanlış yer ve zamanda "yanlış miktarda" gaza gelmeyecek, vsa'lısı olanda "amaaaan vsa var yapıştıırrrr" demeyecek, fizik kanunlarına kafa tutmayacak.
Ben bu özeti çıkardım konudan![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)