User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: s2000 vsa ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca hakim olabilmeyle, dogabilecek surprizleri sogukkanli karilayabilmeyle alakali tamamen bu secim Kendinize guveniyorsaniz VSAsiz alin, cekingenseniz VSA iyidir

Kullanim acisindan bence en buyuk fark gaz tepkielri zaten. Vites atarken bile VSAli aracta bir anlik duraksama yasaniyor, bi Type-R gibi olmuyor Ancak bunlar minimal farklar tabi

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11000km vsa'sız kullandım.
    1 kere spin attım.sayısız kıc attım ıstemeden.
    he bunların cogunu vsa da kurtaramazdı, cunku turkıye'nın yolları yol degıl gercekten.
    vsa'lı da alsan cok bılınclı olman lazım.alet 60la arac gecerken bıle kıc atabılıyor.
    lastıklerımı sıfırlamıstım alır almaz.spınım bu yuzden, aklında olsun.bıtık lastıkle s2k acımaz, adamı fırıl fırıl dondurur

+vsa'lı vsa'sız degıl de, mekanık-elektronık gaz kelebegı olayını arastır derım, tepkı hızı olarak
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motec takarsan Traction kontrol yapabilirim kardeşim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2k anlık hatayı kabul etmeyen bi araç vsa lı olsun ya da olmasın .. Vsa lı bi araç alman senin için daha iyi olabilir fakat rakamlar ***** vsa sızlarla vsa lılar arası ... s2k nerde napıcağı belli olmayan bi araç kısaca

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar kusura bakmayın ben bişeyi anlamıyorum. Bende arkadan iter bir araç kullanıyorum, 325 e36 coupem var. Lsd de var bende. S2k dan daha cok torka daha alt devirde sahibim. Ama su anlattıgınız spinler kıc atmalar falan bana biraz garip geliyor yani sanki s2k 700 800 nm torka sahip hızınız ne olursa olsun gaza basınca arkasını koparan bir arac. Bence burda bir terslik var ya siz cok kotu lastik vs.. kullanıyorsunuz ya kullandıgınız yollar gercekten cok kotu yada bu araclarda bir sorun var gercekten Hani 5 senede vti kullandım az cok honda motorunun karakterini de biliyorum.
    Beni aydınlatın bu konuda lütfen
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VSA for pussys...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cdc70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla öle bi konu ki sanki vsa olmıyan s2ooo almak aptallık enayilik gibi anlatılıyor

serviste uygulamak mümkün mü peki daha sonra ?

olurmu öyle şey , tüm vsa sız kullanıclar olarak biz enayimiyiz ? ben dedigim gibi gene olsa gene vsasız alırım. Kullanım olarakta ilk süreler biraz dikkat edersiniz yavaş yavaş ısınaraktan ilkzamanlar. Alıştıktan ve hangi devirde hangi asfaltta hangi lastikle ne yapacagını bildikten sonra bana göre kullanımı çok kolay, tabii bu benim fikrim.

Asfalt, lastik ve vites seçimi çok önemlidir .
    Vsa uygulamasına gelince,
    imkansız diye birşey yok ama çok mantıklı bir uygulama olmaz bence...

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın ben bişeyi anlamıyorum. Bende arkadan iter bir araç kullanıyorum, 325 e36 coupem var. Lsd de var bende. S2k dan daha cok torka daha alt devirde sahibim. Ama su anlattıgınız spinler kıc atmalar falan bana biraz garip geliyor yani sanki s2k 700 800 nm torka sahip hızınız ne olursa olsun gaza basınca arkasını koparan bir arac. Bence burda bir terslik var ya siz cok kotu lastik vs.. kullanıyorsunuz ya kullandıgınız yollar gercekten cok kotu yada bu araclarda bir sorun var gercekten Hani 5 senede vti kullandım az cok honda motorunun karakterini de biliyorum.

Gökan'cım s2k nın 325 ten farkı sen 3500prm de güç alıyorsun ve o yuzden kontrollü ve tehlikesi yok bir diğeri 6000prm vtec açtığı zaman bir de !!! kaygan asfaltta isen yanlamama şansın yok.
    Yada gazlıyorsun bu araba 9200prm çeviriyor 1 den ikiye alınca arabanın ne tarafa bırakıcağı belli olmuyor.İyi plotaja sahip usta şoförler tamam bunulma başa çıkıyor hatta zevk alıyor ama ilk kez arkadan iter kullanan ve yeni şoförler için vsa şart.

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2k bi kullanın sora bence yorum yapın evet tork a sahip degil yeterince gozunuzde guclu de olmayabilir ; fakat kullanan bilir s2k nın tepkilerini ve surucuye odaklı bi arac oldugunu

vtc_30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama abi vsa lı s2k nın gaz kelebeği elektronik vsa olmayanlar ise elektronik değil öylede bir farkı olması lazım
    vsa nın gaz kelebeğiyle alakası yok ap1 lerde elektronik değil sadece 2003 ten sonra elektronik gaz kelebeğine geçildi ama vsa 2006 dan sonra hatta ilk 6 ayı vsasız sonradan vsalı o yuzden 2006 ların bazılarında vsa var bazılarında yok benim bildiğim

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökan'cım s2k nın 325 ten farkı sen 3500prm de güç alıyorsun ve o yuzden kontrollü ve tehlikesi yok bir diğeri 6000prm vtec açtığı zaman bir de !!! kaygan asfaltta isen yanlamama şansın yok.
    Yada gazlıyorsun bu araba 9200prm çeviriyor 1 den ikiye alınca arabanın ne tarafa bırakıcağı belli olmuyor.İyi plotaja sahip usta şoförler tamam bunulma başa çıkıyor hatta zevk alıyor ama ilk kez arkadan iter kullanan ve yeni şoförler için vsa şart.
    Abi ben daha oncede belirttim 5 yıl vti kullandım son 1 yılıda turbo olarak kullandım aracımı ve ciddi de gucluydu aracım, o yuzden honda motorunun vtec den sonraki onceki vs. karakterini az cok bildigimi tahmin ediyorum.
    f20c denen motora cok saygım var ama bu motorun atmosferik halde iken vtec actıgı zaman sizin bahsettiginiz gibi tekerlekleri patinaja dusurecek kadar bir guc patlaması yaratmadıgını da biliyorum (Lastiklerinin iyi durumda ve direksyonun duz oldugunu farz ediyorum ). Dedigim gibi bu araclar duz yolda giderken boyle vtec actıgında vs.. yanlamaya mail ediyorsa ya sizin lastiklerinizde bir sorun var yada aracı kullandıgınız asfalt ciddi kotu durumda.

Benim tezim şu sanırım kullanıcılar cok agresif direksyon hareketleri yapıp aracın dengesini bozuyorlar aracda spin atınca suc aracın oluyor. Ben bu araclara cidden hayranım hatta s2k da pistte cok ciddi derecelere imza atabilen şasi olarak cok nötr olan bir pist makinesi gozumde. Bu yazdıklarımda o yüzden zaten.

Bir arkadas da yazmıs bu araclar surucu odaklı kullanın oyle yazın diye, bende tam bu yuzden yazıyorum zaten bu araclar burda anlatılan kadar kotu yol tutusa sahip araclar degil buna da eminim Arkadan itisli aracların dinamikleri tabiki farklı surucunun bunun bilincide aracı kullanması lazım. Sonucta fizik kuralları var ve bunun onune gecemessiniz, bu yuzden araca suc bulamassınız
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz yolda giderken direksyon çekmeden mümkün değil kıçı başı oynamaz viraja girdin 70 de 2.vites bastım kıçı gelir , mesela yol kaygan 3.vites 110 da bas yine kıç geliyor. ama dediğim gibi viraja giderken veya kontra verirken oluyor.
    Dr.ECU

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 e hayranim daha dun muhabbeti oldu alicak olsam hep vsasiz alirim vsasizini kullandim yinede yinede vsasiz alirim arabayi kontrol edende bitiyo is viraja girip direksiyona sert tepki verdigin gibi yanina gelir arkasi amaa duzgun bi lastikle ve kullanimla cok basarili ve inanilmaz keyifli her yerde g.t atmasi kullanan arkadasin sag ayak ayariyla alakali

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 2003 model s2000 imi daha 6 gün önce aldım deneyimlerimi söylüyorum.
    aracın arka lastikler bitik 20 ile 30 la bile giderken rahatca arkasını bırakabiliyor debriyaj çekersen.s virajını 100 le gayet normal bir şekilde dönerken arkasını bırakabiliyor
    yağmurda kalktığın yerden ufak gaza bastığın an olduğu yerde dönebiliyor
    bunlar çok zevkli şeyler.yüksek hızlardan bahsediyim
    1 den 2 ye atarken kesinlikle arkayı bırakma eylemi gösteriyr 2-3 e atarken yine aynı şekilde.
    3-4 e biraz daha azalıyor bu istek.ama ne zaman vtec açsa 1-2 de arkasını bırakma etlemini gösteriyor.
    acaip zevkli bir araç oynamak makasa yan girmek ustalık işi gerektirebilir yüksek hızlar için.
    kesinlikle yeni lastikle kullanılmalı gerçekten çok tehlikeli olabilir yüksek hızlarda
    şahsen daha 160 ı geçmeyi cesaret edemedim
    lastik almadan hayatta ne roll yaparım nede deneme..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vsa nın gaz kelebeğiyle alakası yok ap1 lerde elektronik değil sadece 2003 ten sonra elektronik gaz kelebeğine geçildi ama vsa 2006 dan sonra hatta ilk 6 ayı vsasız sonradan vsalı o yuzden 2006 ların bazılarında vsa var bazılarında yok benim bildiğim
    Vsa ile birlikte elektronik gaz kelebeğine gecti diye biliyorum bende.

vtc_30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vsa ile birlikte elektronik gaz kelebeğine gecti diye biliyorum bende.
    hayır 2005 lerde gaz kelebeği elektronik fakat vsa yok

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vsa nedir yaw Aracı süren her türlü sürer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası aptal egolarını tatmin ediceğiniz bölüm Değil arabaya diye koyar hepinizi s2000 in içine koyar sürerim bilmeyin herseyi...

adam sormuş cvp verin size kimse vsa takmalımıyım demiyor takılabilirmi diyor hepiniz herseyi biliyorsunzu turbo olanını sürdünüzmü ? varmı güçlüsünü süren ? yok diimi bilmeden salak sorular sormayın

Kardeşim Traction control olarak olabilir ama Vsa nin sitemi gibi ESP seklinde yapman çok zor
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır 2005 lerde gaz kelebeği elektronik fakat vsa yok
    bütün elektroniklerin hepsinde Vsa var vsa siz elektronik elektroniksiz Vsa yok
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)