30bin k mı one ya ılk defa duydum :D:D 10-12k duydumda :S
Printable View
30bin k mı one ya ılk defa duydum :D:D 10-12k duydumda :S
b.kunu çıkartmak kelime grubunu burda kullanabiliriz:D
benım bi arkadasımın yenı kasa honda cıvıc hb de 30.000k takılı...
30000 nası geceleri sislere taksak nası olur ? :) gece bi foto çekebilecek kimse varmı 11000 üstü kullanan..
belli k ların üstünde dijital fotoğraf makinaları o ışık tonun tam olarak resimleyemiyor. yani 30.000k gibi bi xenon un gerçek göz ile görülen hali resimdeki ile aynı çıkmaz. çıkıyorsa 30.000 k değildir :)
teşekkürler gidip canlısını görmek lazım o zmn..onada gerek yok 6000 yetiyo..:D
şahan zaten orası benım evımın orası cok merak ettım gelıp bı test yapmak ısterım musaitsen
30bınlık ıcın bısı demıorum ama o saxodakı 6.000 ıcın dıorum.
30bınlık xenonlar satıslarda var ama aydınlatma konsunda zayıf oldukları ıcın show carlarda kullanılması tavsıye edılıyo...
http://img463.imageshack.us/img463/2...lbcolorcm8.gif
http://www.mstuning.nazwa.pl/allegro/xenon%20leon.jpg
Saxo'da 6000k mı var gercekten ?
Yukardaki fotografa göre degerlendirdimde düşük gibi geldi.
ewet saxo gerektiğinden fazla sarı gibi,bende 6000 k kullanıyorum net beyaz yanıyor,tabi markadan markaya fark ediyorsa bilemicem..
30000K gösteriyormu akşamları :)
Hazır yeri gelmişken ben de sorayım başka topic açıp kalabalık yapmadan...
Benim VTi'a orj. far takıcam kısmetse ona xenon düşünüyorum ama ***** bizim farlar H4 yani hi-low olarak alıcam... 1. sorum kaç K almalıyım sizce ? Araç metalik gri ve açıkcası merceksiz far olduğu için ne polislerle papaz olmak ne de diğer sürücüleri rahatsız etmek istemiyorum... 6 ya da 8k alıcam da hangisi daha iyi olur ? 2. sorum Hi-Low tek ampül olduğu için kısa xenon+uzun halogen mi kısa xenon+uzun da xenon mu alayım ?
Teşekkürler...
Cemin verdiği tablomsu resme göre 4300 ve 6000 idealidir bence. Siste hiçbişey göstermediğini bizzat biliyorum yüksek K lıların. Survivor Umuttepe :)
ewet aynen öyle demek istedim arada kafa duruyor kusura bakma :)
6000k en işlevseli ;)
Ne kusuru estafurullah... Renk olarak 6k mı yakışır benim arabaya 8k mı ona karar veremiyorum... Bir de ***** merceksiz fara takılıcak değişik bir görüntü olarak kısmetse :)
8.000k mtec diyorum:)