nerde yaptrdın bakımlarını?
kapak ne kadar taşlandı? conta orjinal mi koydunuz? subap ayarı ve avans ayarı neye göre yapıldı kim yaptı?![]()
nerde yaptrdın bakımlarını?
kapak ne kadar taşlandı? conta orjinal mi koydunuz? subap ayarı ve avans ayarı neye göre yapıldı kim yaptı?![]()
25-25 nasıl bir subap ayarıdır ?
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
hem egzost hem emme .25 mm feeler gauge ile yapılmış olabilir mi?
integranın subap ayarı şöyle olmalı
emme 15-19
egzoz 17-21
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Sasirdm kldm kimi 10 20 diyor. Bazisi 20 25 diyor arabayi yapan arkadas 25 25 en iyisi deyip 25 25 yapiyor. 25 25 kalsa ne olur ? Zarari mi var performansi olumsuz mu etkiliyor ? Yakit mi artiyor. Bilen biri aciklarsa cok sevinirim![]()
Anil Emme 15-Egzoz 20 yapsan sorunsuz binersin ama 25-25 diye bi subap ayarı daha önceden integrada yapana hiç denk gelmedim,Service manuel'de bile o bahsettiğin değerlere çıkılmıyor o yüzden gereksiz bir sentil bence,
servislerle konuştum 20 - 25 yap diyorlar şuanki ayarla araba cok az yakıyor ve baya iyi gidiyo 4 te kesicye giriyor 5 tede yokus aşagı giriyo kesiciye ayarı değiştirirsem böyle gitmez diye korkuyorum işin açıkçası bide arabada katalizör duruyor 20 yıllık orta ve son sustrucuda 20 yıllık hepsi gırtlak dolmuş katalizörü söküp downpipe yapsam ortayı söküp yeni bir orta koysam son susturucuyuda yeni koysam araba çıldırıcak gibime geliyor25 - 25 in zararı yoksa kalsın vallahi
![]()
öncelikle geçmiş olsun, standart bi integrayla 5. vites kesicide kaç km hızda oluyosunuz ?? hangi yokuşta oldu bu 5 kesici ??
şase numarası benzin filtresinin yanında yazar arka panelde
sen kat la orta susturucuyu ayıramıyonmu dahabide araba yürütcen
![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)