bilmiyorum valla subap vuruyordu o ses gitti çekişide iyileşti en iyisi radar hondaya gitmek![]()
subab ayarı bir aracı bu kadar etkilemez baksanıza arkadas 3. viteste kesiciye sokamıyorum diyor cok ilginc.
hava akıs metre ile alakalı biseyde olabilir sen en temizi ilk once bir kompresyonunu olctur ama buyuk ihtimalle problem elektronik...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
araç hıcmı calısmıyor??
öle birşey yazdığımı hatırlamıyorum sadece istediğim performansı alamıyorum araçtan yada benim ry 741 Corsadan sonra bana gitmiyor gibi geliyo oda olabilir ama hakkaten gitmiyor 4 te kesiciye girmesi gereken bi araba teg 3 te girmiyor var bi gariplik
Arabayı alırken gösterdinmi orda sürmedinizmi alırken gidiyodu sonradanmı oldu? 3 te kesiciye nasıl girmez çok garip. Alırken bu sorun yoktu ise neden sonra oldu?
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
kısmetse gelicem bu hafta çalıştığım için duramicam aracı bırakıp giderim inşallah basitti
sonradan olmadı arabayı ben 5 milyara aldım içi temiz sadece şoför koltuğu biraz yırtık motoru 3 yıl önce arabaya mazot kondugu için a dan z ye ikiler honda servisinde sıfırlandı araba arkadaşımın babasınındı 2 yıldız bahcede yatıyodu ölüme terkedilmiş bende aldım sağlam bi kaporta boyada jant lastik ıvır zıvırdan sonra canavar ama istediğim gibi gitmiyor işte tek sıkıntı buonuda kısmetse Radar hondada çözecekler
![]()
ateşlemene baktınmı hiç buji ve buji kabloları veya bobin avansın nasıl sonra sıkıştırman nasıl senten ne durumda ve sibop ayarını bilen ustamı yaptı ??? ejektörlerin doğru işemesini yapıyomu ???
ilk önce gözle gözükenlere el at derim sonra elektronik olayna bakmana fayda var bide egsoz sistemin nasıl belki susturucular içi haşat veya egsoz boruları dar gibi gibi gider bu iş sen önce bi ateşlemeni kontorl et derim sana
Sonunda teg kendine geldi conta yanik avans ve subap ayari bozuk cikti. Kapak taslandi conta degisti subap ayari yapildi 1 den 2 ye sert cektimmi kesiciye giriyo araba 3 e atinca ufaktan sarip yuruyor isin ozu 10 numara oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)