İntegra Ls 'i yürütemedik yardım :)

Thread: İntegra Ls 'i yürütemedik yardım :)

1. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:

İntegra Ls 'i yürütemedik yardım :)

arkadaşlar daha yeni aldığımız integrayı toparlamaya başlamadık sebebi araç yürümüyor gerekli tüm bakımları yaptım subap ayarınıda bugün yaptım ama yok yok yok araba gitmiyor sanki 1.4 is e biniyorum gibi bir arıza ışığıda yakmıyor bi sensör bozuk olsa dicem ama bilemiyorum integradan anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var sorun ne olabilir ? araç 1 ve 2. viteste kesiciye giriyor 3 te sokamıyorum devirlenmiyor 5500 6000 lere doğru kalıyor yardımlarınızı bekliyorum.

2. E0041's Avatar

E0041 said:
    sentene bir baktır
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

3. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    sente derken

4. E0041's Avatar

E0041 said:
    sen tamircine git bunun sentesini kontrol et diye söyle o bakar
    OKAN YILMAZ

5. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    bende biliyorum bakacağınıda amacım öğrenmek sadece yaptırmak değil triger sentesi felan mı ? senin gibi arkadaşlar yardımcı olursa halledicem inşallah olmadı radar hondaya gidicem

6. metin01's Avatar

metin01 said:
    radara git kontrol ettir derimm

7. E0041's Avatar

E0041 said:
    Quote Originally Posted by anildalga View Post
    bende biliyorum bakacağınıda amacım öğrenmek sadece yaptırmak değil triger sentesi felan mı ? senin gibi arkadaşlar yardımcı olursa halledicem inşallah olmadı radar hondaya gidicem
    triger sentesinden bahsediyorum
    OKAN YILMAZ

8. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    Quote Originally Posted by metin01 View Post
    radara git kontrol ettir derimm
    öyle yapıcam aslında ama gitmeye çekiniyorum arabanın kaporta boyasını yapmadık daha giderim adam der bunu yürütüp napıcan felan rezil olmayalım sonra

Quote Originally Posted by E0041 View Post
    triger sentesinden bahsediyorum

9. GökhanO said:
    yav kaporta boya ile ne alakası var sen git seref usta iyi adamdır derdini cözer
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

10. emre_'s Avatar

emre_ said:
    Bakim olarak ne yaptiniz ?

11. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    öledirde arabanın dış görüntüsü ciddi berbat çamurluklar çürük sağı solu ezik arabanın hep arabayı yürütmedende kaporta boya işine girmek istemiyorum yürümeyen arabaya para harcamanın anlamı olmıcak benim için gidicez artık yapıcak bişiy ok radar honda tam nerede acaba ?

12. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    Quote Originally Posted by emre_ View Post
    kanka sanayideki ustalari topladik 15 tanede çay söyledik karşininda baktik bütün ustalarla

Anil mehmet gazihanla çalişiyorsun onun anlamasi gerek diyecem ama oda yeni evlendi sanirim tatildedir.İyi bir ustaya göster

13. emre_'s Avatar

emre_ said:
    Quote Originally Posted by By_HaNNibaLL View Post
    kanka sanayideki ustalari topladik 15 tanede çay söyledik karşininda baktik bütün ustalarla

Anil mehmet gazihanla çalişiyorsun onun anlamasi gerek diyecem ama oda yeni evlendi sanirim tatildedir.İyi bir ustaya göster
    Arabada tik yokmus kanka baksana caymi icmisler mazotmu artik hersey olabilir anlaminda integra aksi araba biraz ateslemen tammi acaba araba ne durumda yada en iyisi sen radara git anil yurur o zaman

14. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    Quote Originally Posted by emre_ View Post
    emre trigeri değiştirmedik yeni değişmiş olduğundan yağ su külbütör kapak contası subap ayarı yag filtresi buji kabloları bujiler avans ayarı gibi gibi şeyler yaptık

Quote Originally Posted by By_HaNNibaLL View Post

artık çalışmıyorum çalışacak yeni ustalar arıyorum oda radar honda olacak yüksek ihtimal arabayı stock olarak yii bir yürüre getirince kaporta boya sonrasında Custom garage - paşaoğlu - peak garage gibi güvenebileceğim bir yerde stock motora ufaktan üflicez ilerleyen zamanda internallere girilicek tabiki ama daha var

15. Zorbey said:
    Katalitik konvektör var mı araçta ?
    Coğrafya kaderdir

16. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    orjınalinde varsa vardır egsozlara bakmadım hiç

17. berkay_aydin said:
    Anıl geçersen bu taraflara benide al Buluştuğumuz yerdeydi radar, sefaköyde ..

18. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    tamam haberleşiriz beraber gideriz kambersiz düğün olur mu

19. tdipower said:
    subap ayarı için özel sentil lazım sen neyle yaptın?
    RACE WERKS