kuru spreyle yapın, yağlı sprey rolantiyi bozuyor.
şuan güncel sorunum oldu
kendi kendime iş çıkarttım
kuru spreyle yapın, yağlı sprey rolantiyi bozuyor.
şuan güncel sorunum oldu
kendi kendime iş çıkarttım
wd 4o trıgere vurmayın yanı degmesın dıyorlar neden
www.honda-tech.com
plastik aksamı aşındırabilir ondanmı acaba ? birde bu kelebek konum sensörünün ağzı biraz oksit yapmış gibi bu devir geç düşme olayı ondan kaynaklanabilirmi ? ve neyle temizlemeliyiz oksitlenen yeri ?
Çünkü VD-40 yağdır esasında kayış ve yağ birbirini sevmeyen ikili nede olsa.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
wd40 biraz yağlı..
WD40 ile olmaz!! yagli olmayan ucucu olmasi lazim
ya piyasada carb & injector cleaner sprey'leri var ondan kulanabilirsiniz, ben 106'min bogaz kelebegini, komple uzerindeki sensorleri ve enjektorleri bu sprey ile temizlemistim. bogaz kelebegini sokup temizlersen daha saglikli olur!
Shot at 2012-08-12
Shot at 2012-08-12
Shot at 2012-08-12
Shot at 2012-08-12
Nerden buluruz spreyı takıpteyım
enjektor temizleyicisi olarak sorarsan bide Wurth'nki var Philips de olbilir (yagsiz) ama sadece sensor temizligi icin motor spreyide isini gorur kopuklu olmayan herhangi bir yagsiz sprey
Sökmeden temizlemek hiç bir işe yaramıyor, çünkü spreyler sadece yumuşatıyor, kalıntıları bezle silmek gerekiyor illaki.
Low-Rider, senin aracın kaç model, bende 2001 astra vardı, gaz kelebeği elektronik, dolayısıyla rölanti kontrol valfi diye birşey yok, beyin gaz kelebeği ile rölantiyi ayarlıyordu.
Balata spreyi de işi görüyor, genelde kontak spreyleri biraz daha pahalı oluyor, yağsız kontak spreyinin 2 katı büyüklüğündeki balata spreyini , yarı fiyatına alabiliyorsunuz sanayilerde.
senin enjektörler neden parlak?
Enjektörü spreyle temizlemek için baya bi sprey harcamak lazım heralde, bosch servislerde ultrasonik temizlik yaptırmıştım ben.
Bu arada rölanti valfi bozulmaya müsait 14 senedir çalışan rölanti valfini kurutmak için sallarken bozdum bende![]()
tabiki %50 tikali olan bir enjektoru bu yontemle temizlemek faydasi omicaktir, ama iyi bir enjektorun hayatini uzatabiliriz soft temizlik diyorum ben buna![]()
Xsi bizim akismetreyi balata spreyi ile temizlediler ama icim ciz etmedi degilyagsiz kontak spreyi yada alkol daha saglikli olur dusuncesindeyim
cok toz ceker wd40,benim en son tercihim olurdu temizleme icin. kontak spreyi,balata spreyi yada karburator temizleyici oneririrm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)