User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: wd40 ile temizlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelebeği daha yeni temizlemiştim tekrardan açtım ve inanılmaz pis bi şekilde buldum arabanın emişinde herşeyi orjinal açık havafiltresi falan yok yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kelebeği daha yeni temizlemiştim tekrardan açtım ve inanılmaz pis bi şekilde buldum arabanın emişinde herşeyi orjinal açık havafiltresi falan yok yani.
    karter havalandırması yüzünden çok hızla kirleniyor.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta balata spreyi ile boğazı temizledim içine kacırmamaya dikkat etdim yanlız arac 1 gun sonra rolanti sorunu yaşatmaya başladı boşda iken devir inip cıkmaya başladı bu olay 4 gün filan devam etti.şimdi düzeldi ama bu seferde devir yüksekde çalışıyor 1.8 civarlarında yarın müsait olursam götürcem.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizlik yaptıktan sonra arabanın beyninin rölantiyi ayarlaması için yapılması gereken şeyler var.

Crx imden örnek vereyim böyle bir temizlik yaptıktan sonra arabayı çalıştırdıktan 1 dakika sonra farları açıyorsun 1 dakika sonra kalorüferi en sona getiriyorsun 1 dakika sonra arka rezistansı çalıştırıyorsun sonra bunu yine aynı şekilde tersten yapıyorsun beyin bu durumu okuyor ona göre kendisini ayarlıyordu. Tabi kelebekten elle müdahalede yapıyorduk ayar vidasından. Senin arabanda da böyle bir şey yapılması gerekiyor olabilir. Kitapçığında anlatılanı yazdım sıralaması ve süreleri aklımda yanlış kalmış olabilir ama bu şekilde idi.
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sen aracın kelebeğini söküpmü temizledin yoksa benim gibi üstündemi temizledin?
    Alıntı Crx-Si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temizlik yaptıktan sonra arabanın beyninin rölantiyi ayarlaması için yapılması gereken şeyler var.

Crx imden örnek vereyim böyle bir temizlik yaptıktan sonra arabayı çalıştırdıktan 1 dakika sonra farları açıyorsun 1 dakika sonra kalorüferi en sona getiriyorsun 1 dakika sonra arka rezistansı çalıştırıyorsun sonra bunu yine aynı şekilde tersten yapıyorsun beyin bu durumu okuyor ona göre kendisini ayarlıyordu. Tabi kelebekten elle müdahalede yapıyorduk ayar vidasından. Senin arabanda da böyle bir şey yapılması gerekiyor olabilir. Kitapçığında anlatılanı yazdım sıralaması ve süreleri aklımda yanlış kalmış olabilir ama bu şekilde idi.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki turlude yaptim 10 yil crxe binince gerekiyor, sonuc olarak oradaki yillardir birikmis tozlarin temizlenmesi arabayi anormalle$tiriyor,tozlardan dolayi araba hava yakit karisimini eskisi gibi yapmaya calisiyor. 20 yasindaki crx te boyle bir ayar vardi kitapcigina gore, ama civictede illa vardir eminim rolanti ayar vidasindan yapilan ayarla daha ba$arili oluyordur.
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)