Beklentin, ön gördüğün performans nedir Şahan..?
erkayaya bir de ben gideyim, sonuçlar yüksek çıksın da moral olur![]()
![]()
Erkayanın kalibrasyonu düzgün... Ve doğru sonucu alabilrsin..20 ytl de fazladan cebinde kalır![]()
Uraz dynoda milyon defa çıkmışımdır. Defalarca araba ayarlamışımdır. 1-2 defa yanlış ölçüm dışında hiç bir sorun yaşamadım. Yanlış ölçüm olduğu zaman kayıp güçteki anormal çizgiden anlayabilirsiniz. Arkadaşlara tavsiyem motor gücü yerine tekerlek gücüne bakmalarıdır.
daha bu sabah 130hplik passata chip yaptıran arkadaş erkayaya gitmişler araç chiple çok fark ettiği halde 125 vermiş
ECUTECH İstanbul
Dyno'dan şüphe ediliyorsa bence 2 farklı dyno'ya cıkılmalı kalibrasyonlar incelenmelidir ki
arada baya bi fark oluyorsa o zaman birinde mutlaka birinde hata vardır.Çünkü
chip yaptırınca eski gücüne dönen arabalarda olabiliyor yani yıpranma payı vs vs,
tabi o araç chipten önce ve sonra olarakmı dynoya cıktı buda önemli.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Erkaya bu işi profosyonel manada yapmıyor daha ziyade araba alıp satanlar için iş gören bir mekan orası...
Uraza gitmeni öneririm uraz da şimdiye kadar yaptığım testlerde bir sıkıntı yaşamadım gayet tutarlı, erkaya ya 1 ay önce filan gittim değerlerde sorun yoktu erkaya ya gidersen devire mutlaka dikkat et kısa şanzuman varsa belirt fınal redu. yu pc den giriyor. uraz da araba yürürken ayarlıyor.
herkese çok teşekkür ederim, erkaya'yı denemek mantıklı gibi geliyor..bu arada arda kısa şanzıman uyarın için teşekkür ederim bendede 13/59 mevcut..saolun herkese teşekkürler..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)