benzini boşaltıcam kanka zaten bildiğim kadarı ile bi avuc ya vardı ya yoktu zaten için hiç bile olmaya bilir uçmuştur.Önce onu kontrol edicem sonra motora bakıp kayışları check edicem , aralara toz çalı çırpı girmişmi , filitre alıcam yağ filitresi hava filitresini temizlicem , hortumları kontrol edicem curumus delinmiş vs varmı , fan motoruna bakıcam , dediğin gibi çürümüşmü diye radyatore bakıcam önemli değil yeni radyator alırım toplarken benim amacım daha da yatıcaksa araç en azından çalıştırmak aracı ara ara daha fazla zaman geçmeden.birde 444 gibi bir motor yagı katkısı koyucam ne olur ne olmaz...
Birde başka forumda şöyle birşey yazmışlar olabilir mi bilemiyorum
"" Zayıf ihtimal de olsa sekmanlar pastan dolayı iyi hareket etmezse, ya pistonu yanlış şekilde aşındırır veya sekmanlar kırılabilir. Bu durumda bujileri çıkarıp sonra buji deliğinden bir miktar yağ doldurup, bir süre beklettikten sonra motoru elle yavaşça çevirmek faydalı olurdu. ""
diyor... Vites atıp ileri geri haraket ettirsem aracı motor yine çevirilir değilmi ?
O sarı ayaklardan olsa adaş ben onu elimlede iterim oraya yada diğer araçla çekerim yavaşça![]()