cem abinin sözünün üstüne ben başka bişey demem bize poh yemeh düşer, hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur..
Printable View
cem abinin sözünün üstüne ben başka bişey demem bize poh yemeh düşer, hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur..
d serisiyle uğraşıcağına alıcağın arabanın üzerine 5000 i koy daha farklı bişey al
106 lara falan bak bütçene uygun temiz bişey bulur zmnlada kafana göre yaparsın
yeni arayışlara yönel d serisi baktığın zmn kağat üzerinde sahibindende falan mantıklı durabilir ama dışı sni içi yüklemeye çalışanı yorar :)
4500e d yi toplatırsın, swap ıcınde 12-13bın gider ortalama.
bana kalsa hiç ugrasma :)
EK yı swapla :)
ex alip sohc vtec yapmak daha mantikli degil mi?
yada yuruyen si alip si motoru parca parca satip b serisine gecmek.
hani ben bu ikisini daha mantikli goruyorum sahsen..
hondam olmadi hic, hondaylada ugrasmadim hic ama cevremde gorduklerim bu iki secenek daha mantikli diyor..
uzaktan davulun sesi hoş gelir :D
ek nın kapağını bile açtırmam :Deli:
ayrıca alıcağım araç 5-7 bin lira bişey. masrafı için de bi o kadar bütçe ayırdım. anlamadığım şey de şu, Sİ denildiğinde herkez oo fln oluyor, cok iyi araba oluyor, ama toplayalım denildiğinde neden yok kronik hatası var, yok şu yok bu deniliyor.
Peki bu bahsettiğiniz rektefiye ve toplama miktarı D14a1 motor kodlu ef kasalarda kullanılan motorlarda hayli bir uğraştırıcı ve pahalımı ? Şuan benm motorumda piston eteklerinin birinden ses geliyor ama ben 5k km dir hiçbir sıkıntı yaşamadım toparlamak bence okadar da para tutamaz swap da okadar fazla para varki benim gözüm hiç kesmedi o işleri .. :D
Şu an kullandim Si 298.8xx küsür km'de.Üst kapak vs açılmamış durumda.Sadece kontrol amaçlı yataklarına bakıldığı zaman,hazır sökmüşken yataklarını da değiştirilmiş.Yağına suyuna bakıldığı zaman 500bin kmlere kadar gideceğini düşünüyorum.Bakalım benim EG kaç km gidecek :D
swap yaptığınız zaman adınız "eg vtec" olacak..
beklentiler artacak, h/f/e yetmez öyle araca..
günün birinde ek'nın biri gelir geçer, arabadan soğutur adamı:)
Bladerk nerde :D
hafiflikten dolayımı eg geçer?
speclerin eşit olma olayı yok kanka, tüm araçlarda incede olsa farklar var...