Coder senin bu proje başlamadan biter benden söylemesi
en az masrafla 10-11K dönmek çok tutarsız geliyor bana ?
b18a2 ile 11 bin dön sen seni guiness rekorlar kitabına sokarlar kesin![]()
bence madem devir döncen b16 blok seç kendine eğer masrafsız bir setup istiyorsan..
20 bin mi? ne topluyonuz abi 20 bine jet motoru mu? İstersen sana 2. el f1 motoru bulak rahat rahat 15-16 bin devir dön..
Turbo mu olacak proje?
Tam yapmaya çalıştığınız şeyi anlamadım..
Yani atmosferik bir motorun gelebileceği nokta belli zaten litre başına en fazla alabileceğiniz 150-160 hp Atıyorum b18 strokuyla filan 2 litre oldu hadi 2.2 litre diyelim burdan çıksa çıksa 380 hp çıkar.. yanlış mıyım? tamamen teorik salladım ama mantıklı sanırım..
Ama 20 bin lira harcayacaksın en fazla 380 hp olan atmosferik bir motor sahibi olacaksın..
Ben burdaki amacı anlayamadım..
h22 yap bence, b18 ile uğraşma. h22 den tr de 310 hp güç alındı.
hacim herzaman büyük avantaj, eminim b18c den daha ucuza malolur.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
evet amacımız zevk, motor içi forged olup bi turbo takıp en fazla 15 bine +400hp ilede güç alabilirdik ama N/a düşündük.
O kadar yüksek değerler istemiyoruz, istesek yukarda bahsettiğim gibi turbo yapardık aracı time trial için hazırlayacağız motor harici coiller yürüyenler herşey değişecek Allah yüzümüzü kara çıkarmazsa yapacağız birşeyler..
RESPECT YOUR ELDERS
ben senin yerinde olsam tercihimi h22 den yana kullanırdım, hani devirde döneyim istiyorsan sadece krank hafifletme ile 9000 devir sorunsuz döndü h22 misal.
herşeye devir olarak bakma, hacim büyük avntaj ve bu hacimden gelen tork senin daha fazla işini görecektir.
ama tabiki yine tercih senin,
şunuda belirteyim aşırı hafifletilmiş internal krank kasnak vs herzaman için + değildir.
misal vites atarken devirin daha çabuk düştüğünü görürsün, o yüzden çok hızlı vites atman lazım
youtubeye h2b olarak yaz biraz incele belki fikrin değişebilir![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)