Egzozdan su atma.

Thread: Egzozdan su atma.

1. hLL's Avatar

hLL said:

Egzozdan su atma.

Arac rolantide çalışırken gaza yüklendiğimde egzozdan asırı derecede su atıyor.yani resmen fışkırtıyor.biraz yag da var sanırım.su eksiltme yok.radyötörün kapagını actık baktık agzına kadar dolu.hafif bir buharlaşma olsa anlıcam ama bukadar cok su atması neden olabilir.sıkıstırdıgımda yag da eksiltiyor.
    arabam 98 civic 1.4 is arabayıda yeni aldım.başıma iş açarmı acaba : (

2. Subi-Emre's Avatar

Subi-Emre said:
    Egsozdan su atması ve sıkıştırdında yağ eksiltmesi çok normal tehlikeli bir durum yok
    STİ

3. hLL's Avatar

hLL said:
    ama normal bir su atma değil yani ole hafif damlama falan hiç değil.elini koy yıka o derece.normal oldugunu hiç sanmıyorum

4. By_MuGeN's Avatar

By_MuGeN said:
    emreye katılıyorum yakıtı iyi yakan araç ilk çalııştığı esnada egzostan bir miktar su atar sonra keser bu demek oluyoki yakıtın içindeki suyu ayrıştırıyor yakıtı tam olarak yakıyor işine yaramayanı tahliye ediyor sıkıştırınca yağ eksiltiyo konusuna gelince sıkıştırlan araç yüksek devir çevirdiği için miktar yağ eksiltir bence normal bunu şuna benzetebilirsin yürüyünce mi çok terlersin koşunca mı ? bence kafaya takacak bişey yok rutin kontrolleri yap gazlamaya devam honda yüksek devir sever

5. hLL's Avatar

hLL said:
    inşallah öyledir.aracı gosterdim aslında ustada sasırdı.egzozun yarım metre ilersinde pantolonun pacası sırıl sıklam oldu .su eksiltme olmamasına sasırdı.biraz normal kullanıcam bakalım yag durumu nasıl olacak.

6. timucintt's Avatar

timucintt said:
    hayvan terli sıkıntı yok...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

7. merterkekler's Avatar

merterkekler said:
    Arkadaşların yazdıkları doğru bu zamanlar fazla su atması normal hava yağmurlu ve motor bu nemli havayı içine çekiyor

8. hLL's Avatar

hLL said:
    Quote Originally Posted by merterkekler View Post
    Arkadaşların yazdıkları doğru bu zamanlar fazla su atması normal hava yağmurlu ve motor bu nemli havayı içine çekiyor

inşallah öyledir.simota big tube var üstünde onunda etkisi olabilir ozaman.

9. sadikbeyazit's Avatar

sadikbeyazit said:
    Su atsın yeterki duman yağ atmasın normaldir su atması
    EcuTech Remapping

10. mk35280's Avatar

mk35280 said:
    Bendede 1.4is var alalı 3 ay oluyor.Her park ettiğimde bakıyorum egzosttan su damladığını görüyorum.Geçen ay üst kapak açtım baktık sıfır motor yapılmış araca ama conta dandikti çelik conta takıldı.Egzoz dan su damlamaya devam ama su eksiltme yok.ilginç

11. kasırqa's Avatar

kasırqa said:
    benim egzoz ucunun kaynak yerinden damlıyo iyiye işarettir diye biliyorum abi

12. Egzozdan su atma.

ümitech said:
    hiçbir sıkıntı olmaz ...her zaman denir su öksüren araba saglıklıdır diye
    yag eksiltmeside sıkıştırmanla dogru orantılıdır

13. overblack's Avatar

overblack said:
    gaz varmı araçta?
    komançero garage

14. doush's Avatar

doush said:
    Quote Originally Posted by kasırqa View Post
    benim egzoz ucunun kaynak yerinden damlıyo iyiye işarettir diye biliyorum abi
    Benim son susturucudan önceki bağlantı yerini çürüttü o su atması sorun yok benimki hele şu havalarda bir duman atıyor sis gibi yazın da yeri sırılsıklam ediyor
    Quote Originally Posted by DeNNis View Post
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

15. hLL's Avatar

hLL said:
    arabada gaz yok.headers filitre var.6-7 ay once kat ve egzoz orjinale cevrilmiş.motor hiç açılmamış.aslında tam anlasılmadı olay ben fırsat olunca bir video ekliyim en iyisi.

16. hLL's Avatar

hLL said:
    Quote Originally Posted by UMTT View Post
    hiçbir sıkıntı olmaz ...her zaman denir su öksüren araba saglıklıdır diye
    yag eksiltmeside sıkıştırmanla dogru orantılıdır
    yanlız benimki öksürmüyor,kusuyor desek daha doğru olur

17. Frid's Avatar

Frid said:
    aşırı olunca son susturucu değişimi de gerekebilir
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

18. hLL's Avatar

hLL said:
    En iyisi arabayı istanbula getirdigimde burda iyi bi ustaya gosteriyim.Net bir sonuca ulasamamak canımı sıkıyor.

19. fsunnetci's Avatar

fsunnetci said:
    eğer araç su eksiltmiyorsa büyütülcek bir durum yok ama sen kafayı olumsuzluğa takmıssın o yüzden sen git bir ustaya göster