İndirim yaptirip brc takdirin
Benim nissanda brc var en baba 250 yakıyo oda kısın ayar sorunu yasamadım hava filtresini degistirdigim zamn ayar yaptiriyorum bide lpg araca 2003 senesinde takılmìs göz önünde bulun bide benden tavsiye ayda bi benzinle sür arabayı gecede benzinde bırak karbùratör tıkanma sorunu yasamazsın
100 tl ye 270 km
nasil bir sehirin ici bu
hic taktirma o zaman lpg.
1,6 scenic sirali sistem AKL; 50tlye gaza 130 km anca.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Benim arabayla aynı değeri yakıyor nerdeyse abi, ki ben fakire çektim biraz arabayı yakıtı düşürmek için![]()
.
Şahinde atiker var, güzel gibi. ilk defa şahin kullandığımdan başka markaları bilmiyorum. (çokta uzun kullanmayacağım gibi)
Takacak ve ayar yapacak usta önemli. Memnun değildim, Düzgün bi ayar yaptırdım şimdi hem pek bayılmıyor hemde fazla yakmıyor gibi.
28-30lt arası gaz ile 250km yapıyorum. Daha az yakmaz herhalde. çok kullanmayacaksan Senin değerler fena değil LPG düşünme bile.
Fusion35 ------> OnurD.
http://www.techturkey.com/forum/modi...s-mikseri.html
satısını ben yapıorum karburutorlu araclar ıcın nımet sayılacak bı mıkser cesıdıdır.
Bende ef için lpg arayısındaydım ama sanırım vazgecıcem
Kırmızı çizgi üzerindeyken 120 tl benzin alındı po dan
Araçta top. 4 kişi istanbul şişli -sakarya arası gidip geldim 396 km yaptım 50 km daha benzin var araçta
blos mikseri ef ye takman bir işe yaramaz çift karburatöründen dolayı tek karburatör yada çift noktadan injeksiyonlu araçlarda kullanışlı bir sistem blos mikseri...
onun dışında isteidğin kadar lpg ayarı yap herzaman ayar sıçıyor zamanla 2 3 haftada bir gazcıya ayar yaptırman lazım.. uzun yolda benzinde bir *** yakmaz efler ama şehir içinde çok pis üzer karburatörü 9 litrenin altına inemezsin istanbul trafiğinde ama şehirler arası 5 litreyi rahatlıkla görür... şehir içi için lpg taktırman laızm bence yada para varsa injeksiyona çevirip adam gibi sırlaı sistem lpg mis...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)