Ateşleme sistemi kesin sonuç bi daha yapmayacağının garantisi yok kafanız rahat olur
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Tak arabana orjinal kutu içi filtreni, avansıda avans tabancasıyla ayarlat, bakımlarını yap yakıt düşer.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Bazi arkadaslar weberi tek bir modelden ibaret saniyor galiba senin aracini su anki halinden daha iyi yurutecek 150-200 tl ye de weber alabilirsin ornek verecek olursam 38/38 DGES mesela 2.8 V6 Granadalardan cikar iyi guc verir yakitinda oyle ikiye uce katlamaz.
Sunuda belirteyim ne kadar buyuk karburator takilirsa takilsin dereceli egz. ve sikistirma olmadikca kayda deger bir guc alinmaz atiyorum 100 hp stok bir motora dizersin DCOE leri tas patlasa 10-15 hp alirsin km de 700-800 kr yakarsin ama dereceli olsa sikistirmada arttirilirsa yine ayni rakamlara 130-140 hp almak mumkun
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
anladım araç zaten şuan 105 hp yani nasıl diyim sana ben bu arabayı projeye sokmayı düşünüyorum 1 aracımızı m50b25 yaptık aynı kasa bunada düşünüyoruz acaba üzerindeki motoru 3.20 yapıp enjeksiyonluya ceviripmi turbolasak yoksa m20b25 alıp takıp atmosferikmi yapsak m50b25mi atsak gene olmadı bi motor var V12 alıp araca bindirip şaka makinasımı yapsak diyoruz yani aklımızda cok sey var var ama motor alsak projeye sokucak fazla paramız kalmıyor o yüzden bekliyoruz sen karbüratörlü arac turbolamışssın nasıl verim verdimi yapsak gidermi![]()
Şahsen karburatörlü aracı turbolamak parayı çöpe atmak bana göre.Zamanında o hataya düştüm toyduk bilmiyorduk sana diyebileceğim karburatör/turbo kesinlikle uzak dur.Madem düşüncelerin arasında swap ta var yerinde olsam makinaya M50B25 atar yavaş yavaş turbo için parçaları temin eder zamanı geldiğinde de turbolardım.
V yi boşver V olması seni cezbediyor belki ancak bana göre M50B25 + turbo ile çok çok daha keyifli ve ekonomik bir araç olacaktır aracın.Yada mevcut motorunu enjeksiyona çevirip turbolayabilirsin sonuçta forumda M20 ile uğraşmış iyi sonuçlar almış çok kişi var bununla ilgili bir konu açarsın yardımlar, fikirler, öneriler yağmur gibi yağar sana nede olsa "BMW" bu gönlü geniş bir kere![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
m50b25 bana da mantıklı geliyor ama biz diğer aracın motorunu cok ama cok uygun bir fiyata bulduko şekilde gene düşse elime hemen alırım ve m50b25'i de turbolamak çok güzel olur ama ona gidicek paralar benim sürüşümle çöpe gidicek demektir
daha önce turbolu araç deneyimim yok ve şuanki aracımla bile ufak tefek oynadım o kıytırık 105lik 4 silindir motoru bile çok sıkıştırıyorum
turbolarsam bilmiyorum artık ne olur
![]()
![]()
Turbola injeksiyonla falan filan hoşuna giden ne varsa yap ama canından olma her araba çöpe gidebilir ama çöpe gitme sebebi canını yakmasın yeterki Allah korusun.
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)