ewet otto racer headers 4-1 d17 kodu versiyonunun vtec2 me uyguladım(d16v1 'e ) ve traşlamak gerekti...berkçim o arkadaşın ben olmayayım sakın....:D:D:D ;)
Printable View
bakalım turbo manifoldu olacakmı :)
Traşlatılan yer neresi acaba ?
çok kompike bişey yapmıyacağız, fuel rail, vs "şimdilik" gerek yok. hatta emme manifoldunuda şuan için düşünmesek olur. çünkü mevcut piston ve kol ile basıcaz e fazlada basamayacağımıza göre şuan için okadar sağlam bi yakıt sistemi gerekmeyecek.
turboyu büyütüp basıncı arttırdığımızda yakıt ihtiyacı da artacağı için onlara ihtiyaç olacak.
İtiraf ediyorum 2 pejomuda almadan önce 7inci jenerasyon yani bu civiclerin 2004 makyajlılarından alıp turbo yapmayı çok düşündüm :D Görkem in aracı çok güzeldi. Ama ***** sebepler beni bu araçtan soğuttu. Hala çok güzel gözüküyor gözümde. Gerçi bitanesini pert etmiştim ama hala severim :)
görkemin aracın gerçekten maşallahı vardı. eee evli barklı olunca varzgeçiyo insan bazı şeylerden :)
bakalım arkdaşımın araca umarım güzel bişeyler yaparız.
yok ben görkemden bahsettim evli olarak.
arkadaşlar bende 2005 japon civic vardı gri kapı kollu yani d16w7 motor kodu olan japon yapımı olan araç bu araçla safc haeders komple egzoz sistemi olan araçlara 3 boy ve 5 boy atıodum bende ise filtre ve 51mm düz boru son susturucu otto vardı geçilen araçları aslında plaka plaka verirdim ama zaten piyasadaki olan dger araçları biliosunuz görkem VP serhat BH denedigim arkadaşlar bunlar dı göki arkadaşımızın şanzıman sorun yapıo demeside yapmıyo aslında geri vtesimde sorun vardı 100 bygir nos bastım hiç bi sorun yaşamadım en iyisi aslında filtre egzoz bnmek bu araca gerçekten tatmin olucaksınız turbo yapıpta ayda 1 conta degiştirmekten iyidir bence ama mal sizin kafanıza göre tabii:D
ha birde 18 jantlarla yapıodum roll ü ben :D
arkadaşım turbo uygulaması sorunsuz bişey olsa zaten ben uygulardım benim gbi bir adamda uygulamadıysa siz hiç uygulamayın bence görkem bile ben onu stok halde geçtigim için yaptı bana karşı turboyu ben grkem den biliorum ayda bir conta yaptırdıgnı ve nıf 11 hakan abiden en iisi filtre egzoz binmek tabi japon hondaya yapılırsa gerisi yalan yani ve ben haeders bile koymadım denedigim kişilerde safc haeders komple egzoz sistemi falan filan varken ben bu kişileri yne sölüorum arada 3 5 boy olarak filtre egzozla geçtim yani siz dşünün artık kolay gelsiin ne diyim mal sizin
ki hakan abi ayda yılda bir arabayı çıkaran ve işi bişen bir adam olarak oda conta yakıosa biz hertürlü yakarız
Evet 206 la kalkan aractım ve ılk drag ımdı
düzgün yapılan, düzgün kullanılan araç, ekipman, alet edavat hiç bir zaman (üretim hatası hariç) bozulmaz.
yağına suyuna baktığun müddetce hiçbir araç arıza yapmaz. mutlaka başka sorunları vardır araçların.