User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: 2005 Honda Civic Motor Kodu?

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,

sunu bulamıyosan sezaı hıc baslama sen bu ıse
    peki selçuk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemalvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende 2005 japon civic vardı gri kapı kollu yani d16w7 motor kodu olan japon yapımı olan araç bu araçla safc haeders komple egzoz sistemi olan araçlara 3 boy ve 5 boy atıodum bende ise filtre ve 51mm düz boru son susturucu otto vardı geçilen araçları aslında plaka plaka verirdim ama zaten piyasadaki olan dger araçları biliosunuz görkem VP serhat BH denedigim arkadaşlar bunlar dı göki arkadaşımızın şanzıman sorun yapıo demeside yapmıyo aslında geri vtesimde sorun vardı 100 bygir nos bastım hiç bi sorun yaşamadım en iyisi aslında filtre egzoz bnmek bu araca gerçekten tatmin olucaksınız turbo yapıpta ayda 1 conta degiştirmekten iyidir bence ama mal sizin kafanıza göre tabii
    ayda haftada bir conta yakanlar ya arabalarnı düzgün kullanmıyodur yada düzgün yaptırmadıklarındandır
    amaç turbo yapmak conta yakmak değil

kemalvtec
    Misafir
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayda haftada bir conta yakanlar ya arabalarnı düzgün kullanmıyodur yada düzgün yaptırmadıklarındandır
    amaç turbo yapmak conta yakmak değil
    arkadaşım turbo uygulaması sorunsuz bişey olsa zaten ben uygulardım benim gbi bir adamda uygulamadıysa siz hiç uygulamayın bence görkem bile ben onu stok halde geçtigim için yaptı bana karşı turboyu ben grkem den biliorum ayda bir conta yaptırdıgnı ve nıf 11 hakan abiden en iisi filtre egzoz binmek tabi japon hondaya yapılırsa gerisi yalan yani ve ben haeders bile koymadım denedigim kişilerde safc haeders komple egzoz sistemi falan filan varken ben bu kişileri yne sölüorum arada 3 5 boy olarak filtre egzozla geçtim yani siz dşünün artık kolay gelsiin ne diyim mal sizin

kemalvtec
    Misafir
    ki hakan abi ayda yılda bir arabayı çıkaran ve işi bişen bir adam olarak oda conta yakıosa biz hertürlü yakarız

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım turbo uygulaması sorunsuz bişey olsa zaten ben uygulardım benim gbi bir adamda uygulamadıysa siz hiç uygulamayın bence görkem bile ben onu stok halde geçtigim için yaptı bana karşı turboyu ben grkem den biliorum ayda bir conta yaptırdıgnı ve nıf 11 hakan abiden en iisi filtre egzoz binmek tabi japon hondaya yapılırsa gerisi yalan yani ve ben haeders bile koymadım denedigim kişilerde safc haeders komple egzoz sistemi falan filan varken ben bu kişileri yne sölüorum arada 3 5 boy olarak filtre egzozla geçtim yani siz dşünün artık kolay gelsiin ne diyim mal sizin
    Sanırım draglara katılmıştın. 206 ile kalkan araçmıydın yoksa diğer vtec2 mi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

kemalvtec
    Misafir
    Evet 206 la kalkan aractım ve ılk drag ımdı

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ki hakan abi ayda yılda bir arabayı çıkaran ve işi bişen bir adam olarak oda conta yakıosa biz hertürlü yakarız
    işi bilen kişi neden conta yakar peki?
    ankarada turbo gezen 2tane var ama conta sorunu yasamadilar
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün yapılan, düzgün kullanılan araç, ekipman, alet edavat hiç bir zaman (üretim hatası hariç) bozulmaz.

yağına suyuna baktığun müddetce hiçbir araç arıza yapmaz. mutlaka başka sorunları vardır araçların.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 206 la kalkan aractım ve ılk drag ımdı
    O gün birinci olan senin aracınmıydı diğer vtec2 mi? Baya bi zaman geçti hatırlamıyorum
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)