User Tag List

Sayfa 18/29 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
540 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: 205 GTİ Elektrik tesisatı

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSkill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican Şuanki Yakıt Tüketimini Yazsam, Psikolojin Senelik İzine Çıkar
    ahahaha.. erdem abi adamın üzerine gitmesene ))

Alican abiye EW motor swap yapacağız ))
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha.. erdem abi adamın üzerine gitmesene ))

Alican abiye EW motor swap yapacağız ))

senın swap ne oldu galıba beyın olmamıs yenıden yaptırıyormussun galıba murat'ta hayırdır neden olmadı ne sorunlar var merak ettım
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler iyi akşamlar. araca yine nazar deydi elemanın biri nazar etti yağ basıncı gitti. 2 bardan yukarı çıkmıyor bazen 0 ın altına bile düşüyor. bazen atlama yapıyor direk - altına iniyor. bu arada yağ ısı göstergeside 70-80 arası gidip geliyor. hararet 80 de çakılı. bu nedir ya ilk kez başıma geldi. benim pompa gitmemiştir inşallah

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göksel78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler iyi akşamlar. araca yine nazar deydi elemanın biri nazar etti yağ basıncı gitti. 2 bardan yukarı çıkmıyor bazen 0 ın altına bile düşüyor. bazen atlama yapıyor direk - altına iniyor. bu arada yağ ısı göstergeside 70-80 arası gidip geliyor. hararet 80 de çakılı. bu nedir ya ilk kez başıma geldi. benim pompa gitmemiştir inşallah
    Yağ pompasına el fatiha
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican Şuanki Yakıt Tüketimini Yazsam, Psikolojin Senelik İzine Çıkar
    Bence söyleme benzin dokup yakarim hahahaha zaten 1 haftadir clioyla geziodm kiyamadim saldim hayvani bugun arka koltuklar flnda sökülü gişelerde bekliyorum :P rsi larda hala gelecek moko

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynn yenımahalledeydı elektrıkcıde ısımız bıttı eksozcuda warex montajımız yapıldı 60'lık krom düz boru sonra çapraz warex işlem tamamdır.

Bu arada MS sistemde avans bilgisayardan beyine komut vererek yapılıyormuşş ne güzel
    Foto koysana mrk ettim kumandali egzoza bende girisicem acayip niyetim.var bakalm mecbur soktum oem takiliyorum baglaninca

GSkill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşürünüzde Yada Tesisatınızda Bir Problem Var, Bahsettiginiz Gibi Yag Basıncı 0 In Altına İndigi Zaman, Aynı Anda Yağ Basınc İbresinin Hemen Köşesindeki Kırmızı Işık Ve Ortadaki STOP Isığınında Yanması Lazım, Yağ Basıncı 0.44 - 0.58 Bar Seviyesine İndigi Zaman Otomatik Olarak Dediğim Isıklar Yanar, Atlamalar Yapıyor İse Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşüründe Yada Fişinde Yada Tesisatında Bir Problem Vardır. Yağ Basınc Işıgına Komut Eden Müşür Farklıdır Yeşil Renktedir, Basınc Müşürü İse Krem Renktedir Biraz Büyüktür, 2 Side Yan Yana Dururlar Dinamonun Hemen Arkasında Bir Kontrol Ediniz, Yağ Basıncınada Çok Takılmanıza Gerek Yok 6 Bar Olsada 3 Bar Olsada Değişen Bir Durum Söz Konusu Değil. Zaten 90 Derece Yağ Sıcaklıgında 4000 Devirde Fabrikanın Verdigi Değer 3.5 Bardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence söyleme benzin dokup yakarim hahahaha zaten 1 haftadir clioyla geziodm kiyamadim saldim hayvani bugun arka koltuklar flnda sökülü gişelerde bekliyorum :P rsi larda hala gelecek moko
    Akıl Saglıkları Icın Gelmemeleri İyi, 40 Litre Benzıne 560 KM Sürekli İstanbul İçi, 7.4 Litre Ortalama Var, Hiç Yoksa 205 Kez 8200 Kesicisi Vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ pompasına el fatiha
    Emrah Gece Gece Öldürdün Beni Gülmekten, Kara Haberci Gibi Direk Pompa, Ana Kol Yatak Selamın Aleyküm Kapağı Söküyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşürünüzde Yada Tesisatınızda Bir Problem Var, Bahsettiginiz Gibi Yag Basıncı 0 In Altına İndigi Zaman, Aynı Anda Yağ Basınc İbresinin Hemen Köşesindeki Kırmızı Işık Ve Ortadaki STOP Isığınında Yanması Lazım, Yağ Basıncı 0.44 - 0.58 Bar Seviyesine İndigi Zaman Otomatik Olarak Dediğim Isıklar Yanar, Atlamalar Yapıyor İse Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşüründe Yada Fişinde Yada Tesisatında Bir Problem Vardır. Yağ Basınc Işıgına Komut Eden Müşür Farklıdır Yeşil Renktedir, Basınc Müşürü İse Krem Renktedir Biraz Büyüktür, 2 Side Yan Yana Dururlar Dinamonun Hemen Arkasında Bir Kontrol Ediniz, Yağ Basıncınada Çok Takılmanıza Gerek Yok 6 Bar Olsada 3 Bar Olsada Değişen Bir Durum Söz Konusu Değil. Zaten 90 Derece Yağ Sıcaklıgında 4000 Devirde Fabrikanın Verdigi Değer 3.5 Bardır.

valahi içime su serptin benim basınç hiç 3 barın üstüne çıkmadı bu zamana kadar. ben 7000 devirde yaptım banamısın demiyor 3 en üst değeri aracın tesisatına, müşür veya gösterge arızasına bağlıyorum bu olayı. durduk yere oldu. bir anda yolda giderken basınç baktım 0 da duruyor. ışık mışık yanmıyor. çalışırken yağa baktım karterde kalmamış yani motorda dolaşımda. sonra 80 km yol yaptım bu olayın üstüne. şimdide 2 barda çakılı kaldı. en dibe iniyor 2 den yukarı çıkmıyor. yanlız dediğim gibi yağ sıcaklığı 70-80 oldu sanırım bu normal. tşk ederim cvp ve ilginiz için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foto koysana mrk ettim kumandali egzoza bende girisicem acayip niyetim.var bakalm mecbur soktum oem takiliyorum baglaninca
    Videosunu koyucam yaa araç çekme belgeli idi plakalarını beklıyorum cıkması ıcın pazartesı sıgorta yapılıp ruhsat falan alıncak bende trafıkte rahat rahat gezıcem tabıkıde ama muanemız yok orası ayrı bı konu bu warexle bakıcaz bı çaresıne

Sana anlaman şöyle söliyim siteye girerken güvenlikler girdikten sonra insanlar camdaydı ben eve gitmeden yönetim bizim eve gitmiş bu şekilde aracınızı alamayız diye ben bi gittim kapıdalar hayırdır inşallah diyorum sonra yaklaştıkça konunun benım arabam hatta ve hatta warexin olduğunu anladım ve bana yönetim müdürü şunu söyledi o sesi nerden çıkartıyo şakayla karışık tabi bende ne sen sor ne ben söliyim diyerek konuya devam ettik.

60'lık krom düz boru ve sonda warex başka bişey yok headers bulamadık olanlar depolarında falan bi yardımcı olsun bu arada

Videolarını yakın zamanda çekip koyucam
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesi az çok tahmin edebiliyorum bende 51 lik düz boru ile kullanıyordum son halinin videosunu bekliyoruz o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın swap ne oldu galıba beyın olmamıs yenıden yaptırıyormussun galıba murat'ta hayırdır neden olmadı ne sorunlar var merak ettım
    yeni ecu aldim rodajdayken yolda kaldim beyin baglantisindan dolayi yandi ecu murat abiyi bekliyorum suan birde bende swap yok neye gore swap dedin onu anlamadim
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valahi içime su serptin benim basınç hiç 3 barın üstüne çıkmadı bu zamana kadar. ben 7000 devirde yaptım banamısın demiyor 3 en üst değeri aracın tesisatına, müşür veya gösterge arızasına bağlıyorum bu olayı. durduk yere oldu. bir anda yolda giderken basınç baktım 0 da duruyor. ışık mışık yanmıyor. çalışırken yağa baktım karterde kalmamış yani motorda dolaşımda. sonra 80 km yol yaptım bu olayın üstüne. şimdide 2 barda çakılı kaldı. en dibe iniyor 2 den yukarı çıkmıyor. yanlız dediğim gibi yağ sıcaklığı 70-80 oldu sanırım bu normal. tşk ederim cvp ve ilginiz için.
    Peki Kontagı Actığınız Zaman, Sol Üst Kösedeki Kırmızı Minik Işık Yanıyormu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni ecu aldim rodajdayken yolda kaldim beyin baglantisindan dolayi yandi ecu murat abiyi bekliyorum suan birde bende swap yok neye gore swap dedin onu anlamadim

yok murat söyledi banada ordan biliyorum bende swap CRM'de yapılmıştıya bişeyler ondan bahsediyorum eklentiler falan ondan bahsediyorum yazık günah paralar harcadın.

Ben birde şuna inanırım sokak ortasında yapılan işçilikten hiçbirşey olmaz sokakta iş yapılmaz kimse yalnış anlayıp üstün alınmasın her işin bir ustası vardır en basiti beyin konusuna gelirsek ben aylarca bekledim MS sistemi kimde yaptırsam diye yapılan işleri çıkan arabaları gördüm sorunları var mı araştırdım arkadaş oldum o insanlarla allah razı olsun onlara burdan da teşekkür ederim bana yardımcı oldular beni dinlediler.

Bu arada onurcan inşallah arabanın beyni olurda sağlam yürürüz beraber hee ne dersin

Senin araba ile benimkisi muhtemelen aynı zamanlarda yapılıcak ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki Kontagı Actıhınız Zaman, Sol Üst Kösedeki Kırmızı Minik Işık Yanıyormu?

Erdem ortalama yakıtın ne olması gerekiyo benim arabanın yakıtı şuan üst seviyelerde gerçekten yakıyo ama tam olarak net bişey söleyemem gözlemlemedim nerelerine bakıyım neden olabilir ?
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki Kontagı Actığınız Zaman, Sol Üst Kösedeki Kırmızı Minik Işık Yanıyormu?

Moko kadranda güzelmiş ya 800 e satılık olan mil kadran değilmi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdem ortalama yakıtın ne olması gerekiyo benim arabanın yakıtı şuan üst seviyelerde gerçekten yakıyo ama tam olarak net bişey söleyemem gözlemlemedim nerelerine bakıyım neden olabilir ?

Şöyle hesapla 50 tl alıyorum bakırköyden gebzeye gidiyorum gebzeden hareme geliyorum ışık yakmış oluyor ordan tekrar alıyorum feribota biniyorum ( gebzeden hareme dönüşümde genelde ağır trafığe denk geliyorum )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ pompasına el fatiha
    erdem abinin dedigi gibi kesinlikle musur veya herhangi bir yerde elektrik tesisaati kisa devre yapmis olabilir bu size gostergede yanlis gormenize sebep olacaktir emrah abinin dedigi cok karamsar birsey yag pompasinin kendini biraktigi saniye yatak sarar araba basincin olmadigi yerde ama boyle birsey oldugunu zannetmiyorum inş sorunu hemen çözersiniz
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)