ahahaha.. :D erdem abi adamın üzerine gitmesene :)))
Alican abiye EW motor swap yapacağız :)))
Printable View
beyler iyi akşamlar. araca yine nazar deydi :) elemanın biri nazar etti yağ basıncı gitti. 2 bardan yukarı çıkmıyor bazen 0 ın altına bile düşüyor. bazen atlama yapıyor direk - altına iniyor. bu arada yağ ısı göstergeside 70-80 arası gidip geliyor. hararet 80 de çakılı. bu nedir ya ilk kez başıma geldi. benim pompa gitmemiştir inşallah :(
Selamlar, Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşürünüzde Yada Tesisatınızda Bir Problem Var, Bahsettiginiz Gibi Yag Basıncı 0 In Altına İndigi Zaman, Aynı Anda Yağ Basınc İbresinin Hemen Köşesindeki Kırmızı Işık Ve Ortadaki STOP Isığınında Yanması Lazım, Yağ Basıncı 0.44 - 0.58 Bar Seviyesine İndigi Zaman Otomatik Olarak Dediğim Isıklar Yanar, Atlamalar Yapıyor İse Büyük İhtimal Yağ Basınc Müşüründe Yada Fişinde Yada Tesisatında Bir Problem Vardır. Yağ Basınc Işıgına Komut Eden Müşür Farklıdır Yeşil Renktedir, Basınc Müşürü İse Krem Renktedir Biraz Büyüktür, 2 Side Yan Yana Dururlar Dinamonun Hemen Arkasında Bir Kontrol Ediniz, Yağ Basıncınada Çok Takılmanıza Gerek Yok 6 Bar Olsada 3 Bar Olsada Değişen Bir Durum Söz Konusu Değil. Zaten 90 Derece Yağ Sıcaklıgında 4000 Devirde Fabrikanın Verdigi Değer 3.5 Bardır.
valahi içime su serptin :) benim basınç hiç 3 barın üstüne çıkmadı bu zamana kadar. ben 7000 devirde yaptım banamısın demiyor 3 en üst değeri :) aracın tesisatına, müşür veya gösterge arızasına bağlıyorum bu olayı. durduk yere oldu. bir anda yolda giderken basınç baktım 0 da duruyor. ışık mışık yanmıyor. çalışırken yağa baktım karterde kalmamış yani motorda dolaşımda. sonra 80 km yol yaptım bu olayın üstüne. şimdide 2 barda çakılı kaldı. en dibe iniyor 2 den yukarı çıkmıyor. yanlız dediğim gibi yağ sıcaklığı 70-80 oldu sanırım bu normal. tşk ederim cvp ve ilginiz için.
Videosunu koyucam yaa araç çekme belgeli idi plakalarını beklıyorum cıkması ıcın pazartesı sıgorta yapılıp ruhsat falan alıncak bende trafıkte rahat rahat gezıcem tabıkıde ama muanemız yok orası ayrı bı konu bu warexle bakıcaz bı çaresıne :)
Sana anlaman şöyle söliyim siteye girerken güvenlikler girdikten sonra insanlar camdaydı ben eve gitmeden yönetim bizim eve gitmiş bu şekilde aracınızı alamayız diye ben bi gittim kapıdalar hayırdır inşallah diyorum sonra yaklaştıkça konunun benım arabam hatta ve hatta warexin olduğunu anladım ve bana yönetim müdürü şunu söyledi o sesi nerden çıkartıyo şakayla karışık tabi :) bende ne sen sor ne ben söliyim diyerek konuya devam ettik.
60'lık krom düz boru ve sonda warex başka bişey yok headers bulamadık olanlar depolarında falan bi yardımcı olsun bu arada :)
Videolarını yakın zamanda çekip koyucam
Sesi az çok tahmin edebiliyorum bende 51 lik düz boru ile kullanıyordum :D son halinin videosunu bekliyoruz o zaman :D
Peki Kontagı Actığınız Zaman, Sol Üst Kösedeki Kırmızı Minik Işık Yanıyormu?
http://i.hizliresim.com/ydDgWy.jpg
yok murat söyledi banada ordan biliyorum bende swap CRM'de yapılmıştıya bişeyler ondan bahsediyorum eklentiler falan ondan bahsediyorum yazık günah paralar harcadın.
Ben birde şuna inanırım sokak ortasında yapılan işçilikten hiçbirşey olmaz sokakta iş yapılmaz kimse yalnış anlayıp üstün alınmasın her işin bir ustası vardır en basiti beyin konusuna gelirsek ben aylarca bekledim MS sistemi kimde yaptırsam diye yapılan işleri çıkan arabaları gördüm sorunları var mı araştırdım arkadaş oldum o insanlarla allah razı olsun onlara burdan da teşekkür ederim bana yardımcı oldular beni dinlediler.
Bu arada onurcan inşallah arabanın beyni olurda sağlam yürürüz beraber hee ne dersin:soru:
Senin araba ile benimkisi muhtemelen aynı zamanlarda yapılıcak ...
erdem abinin dedigi gibi kesinlikle musur veya herhangi bir yerde elektrik tesisaati kisa devre yapmis olabilir bu size gostergede yanlis gormenize sebep olacaktir emrah abinin dedigi cok karamsar birsey yag pompasinin kendini biraktigi saniye yatak sarar araba basincin olmadigi yerde ama boyle birsey oldugunu zannetmiyorum inş sorunu hemen çözersiniz