evet bugün aldım kargoda :) tşkler yinede yazın bilmeyenlere kaynak olsun
Printable View
Oooo bütün 205 ciler toplanmış yine dayım ,Erkut döktürmüşsünüz yine ,
masallhh Emirhan araç cok güzel güle güle kullan ,:icon_tup:
teşekkür ederim bir çok eksiği giderildi çoğu yapıldı bir araç ile daha uğraştığım için ikini ile birden uğraşmak zor oluyo fotolar paylaşacağım
ayrıca şuan bir kaç parça bekliyorum elime ulaştığı zaman bi swaplama projesi olucak bir kaç parça elime ulaştı çoğunluğunu bekliyorum inş türkiyedeki en hızlı 5, 205 GTi araçlardan biriside benim ki olucak...
ayrıca elimde 205 GTi ait bir çok parça var kaporta olsun mekanik olsun isteyen abilerime kardeşlerime verebilirim bilginize örnek ( bütün camları orjinal kahverengi,tampon vs vs mekanik ve motor parçaları bunların içinde disbiritör ve debimetre içindedir hatta beyinli araçlar için disbiritör söküldükten sonraki flanş bile 3 adet mevuttur ... )
205 GTI için Türkiye çapında ağırlıklı olarak hiç ummadığınız (örn. Fatih peugeot'da orjinal valeo elektrikli cam krikosunu bulmuştum. :D ) parçaları temin edebileceğiniz iki firma benim sorunsuz bir şekilde çalıştığım. Aşağıda vermiş olduğum irbat numaralarından ihtiyacınız olan parçalar için destek alabilirsiniz.
Ankara Fatih Peugeot
Mustafa Bey
0312 341 61 00
İstanbul Gencer Oto
Halil Gencer
0212 255 41 41
sene 2013 halamı 205 gti :D baştan tesisat çekilir bi kaç müşür yenilenir araba çalışır hala gelir sonra yola çıkılır debimetre pata küte distribütör ayrı.en kötü ms2 ye geç yok diyosan ben fantezi adamıyım illaki debimetre ve distrüböt olucak orijinal olucak onunda maliyeti en az ms2 kadardır. bu malzemelerin temizlerini alsan bile 2 sene sonra yine bozulucaklar
aynn öyle burak o debi ile disbiritör adamı katil eder katil en güzel sistem MS sistemdir sorunsuz problemsiz kafan rahat yolda kaldın mı birşey oldumu derdin yok ama arabanın motorunu dun aksam yere indirdik araç bende 4 senedır var toplasan 1 sene kullandım kullanmadım 3 senedir ya garajda yatıyo yada toplanmayı bekliyor yakında projeyi paylaşıcam elime parçalarım ulaşsın
zaten bütün parçalarımı senelerdir İstanbul GENCER OTO ' HALİL'den sipariş ederim kaporta olsun mekanik olsun getirmediği parça yok sağolsunn tabi herşey maddiyata dayalıdır bazen öyle parçalara öyle paralar verdim ki adam bile şaşırdı şimdi yeni proje için baya bi liste yaptım ondan yine baya alışverişim olucak
Benim 205imi bilenler bilir bendeyken modifikasyon yoktu debimetre ve distürübtörle en çılgın yürüyen 205di eline su döken yoktu olay işçilikte ve arabanın idlinden anlamakta bitiyo.debimetreylede yürür çok düşünüyosan getir arabanı buraya burda yapalım
yok yok zaten debimetre falan sorunum kalmadı ki tek marşta çalışıyordu rolanti dalgalanması yoktu disbiritörde problem varmış oda çözülmüştü benim şimdi motoru aşağıya indirmem farklı birşeyden kaynaklanıyor motoru koydum kenara hatta isteyen olursada veririm aklında bulunsun şimdi farklı bir motor aldım kaporasını yolladım daha doğrusu bi proje için oda birazda onunla uğraşayım
kardeşim bana elektrik şeması gönderebilirmisin? krank sensörünü nerede buldun? gencerde varmı?
elektrik şeması var gönderirim ancak bizim araçlarda krank sensörüne bağlanan bir soket yok yani nerden biliyorsun diceksin paris oto dan enver ustadan öğrendim bende şaşırdım yerini yapmışlar ama soket girmiyormuş ayrıca gencerden halilde söyledi bilgine
Tamam kardesim mail adresime gonderirmisin? Karakedi205@hotmail.com
Evet krank sensorunde karisklik oldu. Banada ctn musuru lazim
Arkadaşlar merhaba adım göksel;
istalbulda yaşıyorum ve 1994 model 1,9 GTİ sahibiyim. Bir çok forum sayfası aradım ama kapandıkları için sorunlarıma çözüm bulamadım. umarım sizlerin değerli bilgilerini alabilirim. Sizden bir ricam olacak. acacın avans ve carbon ve debi ayarını yaptırmam gerek ayrıca bilgisayarada bağlatmalıyım. bildiğiniz iyi bir usta varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi günler diliyorum.
tşk derim :) BENİM ARACIMI HİÇ GÖRMEMİŞSİNİZ DİR :) GARAJ ARABASI İDİ. AVANS VE BAKIMLAR İÇİN OYLE BİR YER BULAMIYORUM DAHA DOĞRUSU GÜVENEMİYORUM. WİDWBAND NEDİR BU ARADA?
34 pk 565 alp beyazı. 95.000 km orjinal TR sız plaka :) acacı muyeneye sokacağım. öncesinde bilgisayara bağlatmayı ve avans ile debi ayarı düşünüyorum. fakat bir yer bulamıyorum. dediğiniz parça oldukça pahalıymış :)