resimler bir harika. maşallah diyelim.şema olarak hangi kablo nereye gidiyor basit açıklamalı lazım. bendeki şemada kablolarda rakamlar var. rolesi molesi fanı müşürü belli olsada kablolar çok karışık yerlerde. birde jantları bu hale kendimiz getirebilir miyiz?
..yine bu titreme ile alakalı birşey danışacağım. distribütörden yağ kaçağı olmuştu halen oluyormu emin değilim. tamda şanzımanın üstünde kalıyor. acaba distiribütörden veya şanzıman keçesinden kaçan yağ balatayı yağlıyorsa kalkışta titreme yaparmı. mesela araç ısınınca titreme olmuyordu.
görüşlerinizi rica ederim.
bu konular hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
öncelikle 11. sayfadaki paylaştığım resimler benim resimlerim sadece cabrio kırmzıı GTi benim değil jantları forumdan yakın bir abimden aldım çok temiz ufak çiziklerin dışında kırık çıkık kaynak yoktu hafta sonu kendim bu hale getirdim gören sıfır zannediyor ama 2 gün boyunca uğraştım![]()
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
maşallah diyelim. Güle güle kullanın![]()
jantlar için ne yaptınız acaba? bende zımpara, macun, astar, boya işlerine gireceğim yazın jantlar için.
en güzeli jantları pislikten herşeyden arındırmak için kumlatmak gerisi zaten kolay benım jantlara macun falan hıcbırsey gerekmıyordu astar attım birde 5 kutu sprey aldım ama size şöle söliyim o marka spreyide çok aradım buldum 5 kutusu zaten 4 adet dışarıda jant boyatmayı geçiyo maksat eğlence olsun dye ben yaptım...
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
vallahi çok şık olmuşgüle güle kullanırsın inşallah....
yalnış anlaşılmasın daha ne bilgiler neler var tamamen hastalık ben 13,14 yaşından beri kurtulamıyorum ki forumda 205 GTi benden daha eski tanıyanlar var bilenler kullananlar sahip olanlar var.
İnanın lazım olur aman kalsın diye öyle parçaları tutuyorum ki bazen unutuyorum gidip bi bakıyım neler var neler yok diye sanki ilk defa görmüş gibi şaşırıyorum...
Aynı zamanda bitmez bendeki bu sevda ama şöyle de bir durum var kimse yalnış anlamasın Hepimiz biliyoruz ki türkiyedeki 205 GTi araçların %99'u oynanmış orjinalliği bozulmuş araçlar bahsettiğim şey elektrik tesisatı olsun mekanik olsun yok onu iptal etmişler ordan bi kablo ordan bi boru falan filan gibi... diye devam eder gider
Eğer cidden ömürlük bir 205 GTi için yurt dışı almanya olur özellklede en temizleri kendi evi olan Fransa cidden Hayran kaldım.Fransadan gelen 4 tane 205 GTi gördüm kilometreleri 80.000 görmemiş hayran kaldım ben boşuna uğraşıyorum dedim.
Bir kere ***** sitede 65.000 km olan yeşil gördüm almaya gittim ki rengini bilmeden yeşil olduğu için almak istemedim çünkü hiç yakıştırmıyorum yeşil rengi.Grubu tamamlamak istediğim 4 renk var ( miami blue,kırmızı,beyaz,siyah) bu renklerin hepsini inşallah yan yana koyucam.
Artık herkes akıllı bilinçli insanlar 205 GTi kullananlar bilenler anlayanlar usta olmuş adamlar ki zaten bilmeyenleri 205çi olarak saymıyorumumarım 205 GTi 'lar heba olmaz düzgün insanların elinde düzgün ve orjinal şekilde kalır
Emirhan Altınbay
205 GTi
Emirhan Altınbay
205 GTi
eksik olma kardeşim
iyide bir forum sitesi vardı paylaşımlar için yaklaşık 400 sayfalık. fakat kapatılmış giremiyorum. oradan çok şey öğrenmiştir. şimdi böyle bir site varmı? türkçe olacak ama![]()
valla türkçe olsun yabancı olsun bildiğim bir site yok fazla gerek duymuyorumda zaten hemen hemen bilgilerin çoğu burda var olmasada bilen kişiler yardımcı oluyorlar
Emirhan Altınbay
205 GTi
türkçe olacak elektrik şeması o zaman)))))) bilen gören allah rızası için
![]()
Gönderdim şemaları. Bizzat biz tarafından yapılmıştır. Umarım anlaşılır.
Benden bu kadar artık. Altın değerinde bilgiler.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
merhaba çok acil bir konuda bilgiye ihtiyacım var. resimde bulunan alt motor takozunun etli kısmının yönünü merak ediyorum. bir kaç güne kadar bu parçalar değişecek. bende bu parçanın etli kısmının karşılığı kırmızı oka bakıyor. ama sanırım eskisini sökerken sarı ok ile gösterilen kısma bakıyordu. etli kısmın bastıgı yön tam olarak neresi olmalı ??? yani aracın altına dik olarak mı gelmeli??? belkide aracın titremesi bu yönden olabilir. çünkü etli kısım yanlara basıyor doğal olarak motorun yükünün bindiği kısım ise etsiz yani boş....
tşk ederim.
kimse yok mu)))
eklemek istediğim bir konu daha var. Bu viraj demir lastiklerinin birinin içi kısmı diğerine göre daha geniş renkleri ise yeşil ve turuncu. umarım bir anormallik yoktur.
merak ettim ne oldu aracınız göksel bey ?
Emirhan Altınbay
205 GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)