User Tag List

Sayfa 24/29 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
540 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: 205 GTİ Elektrik tesisatı

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 16V grubuna bende katılmayı aklıma koydum hatta dün ikitelli atatürk sanayi sitesini dolaştım bi bakıyım ne var ne yok diye 3 tane GTi-6 motoru buldum 106 GTi da vardı ama ben C2 vts motoruna baktım 1 tane buldum koskoca sanayide
    Kaç para diyorlardı bu motorlara ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bizim motorlar allah korusun patlarsa 306 5 ileri koymak gerek. bu motor bizimkilerden çok daha iyi sanırım. hiç değilse yeni gerçekten elektrik tesisatı ve motor ne kadardır?

GSkill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göksel78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bizim motorlar allah korusun patlarsa 306 5 ileri koymak gerek. bu motor bizimkilerden çok daha iyi sanırım. hiç değilse yeni gerçekten elektrik tesisatı ve motor ne kadardır?
    306 GTI Motoru Bızım Araclarımızda Olan Motorların Geliştirilmiş Mühendislik Örnekleri. He Tabi Ne Kadar Geliştirilmiş Tartışılır Komple 306 GTI Motor Ve Tesisatina 5 6 Lira Para İsterler Sanırım, Daha Fazlada Olabilir Hurdacıların Sagı Solu Belli Olmaz, 7 8 De İsteyebilirler Şunuda Unutmamak Lazım 306 GTI Motoru Aşırı Yakıt Tüketir, Benım Şahsi Görüşüm Çokta Keyifli Bir Makine Değil. 206 GTI Motoru EW10 Her Şekilde Daha İyi, Parça Çok Parça Bol Oldugundan Fiyatlarıda Uygun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSkill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 GTI Motoru Bızım Araclarımızda Olan Motorların Geliştirilmiş Mühendislik Örnekleri. He Tabi Ne Kadar Geliştirilmiş Tartışılır Komple 306 GTI Motor Ve Tesisatina 5 6 Lira Para İsterler Sanırım, Daha Fazlada Olabilir Hurdacıların Sagı Solu Belli Olmaz, 7 8 De İsteyebilirler Şunuda Unutmamak Lazım 306 GTI Motoru Aşırı Yakıt Tüketir, Benım Şahsi Görüşüm Çokta Keyifli Bir Makine Değil. 206 GTI Motoru EW10 Her Şekilde Daha İyi, Parça Çok Parça Bol Oldugundan Fiyatlarıda Uygun.
    hocam seni yakalamışken birkaç şey sorayım bari ben kısmetse ramazan ayından sonra aracı kendim bakıma alacağım. dediğim gibi elektrik tesisatını toplayacağım, dist bakımını yapacağım, emme egzost contalarını değiştireceğim. radyatörü söküp temizleyeceğim. ve fan motorlarının bakımını yapacağım. motor 3 takozuda değişecek. araç 95 binde alt takım yenilendi, ve amortisörler yağlı olarak değiştirildi. geçen sene yaptırdım bunları. müşürleride değiştireyim diyorum.

şimdi sormak istediğim bu işlemleri yaparken nelere özellikle dikkat etmemiz gerekiyor? takozları gencer otodan aldım. sanırım yan sanayi ama iş görürler diye tahmin ediyorum. aracın üstündeki sanzıman takozuna baktım yenisi ile arasında rahat 1 cm fark var. sönüşmüş yani üstündeki. + viraj demir lastiklerine oradan aldım. yanlız bunlarını biri diğerine göre iç çapı daha açık. bu kafama takılıyor doğrusu. yeşil ve turuncu renkte. birinin iç çapı atıyorum 1,5 cm ise diğerinin 2 cm. kısaca bu işlemleri yapacağım. dikkat etmem veya bakılması gereken başka nereler var? tüm arkadaşların önerilerini bekliyorum uzun oldu kusura bakmayın.

bunların yanında en önemli unsur debi ye nasıl bir bakım yapabilirim. benim debide oynanmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam seni yakalamışken birkaç şey sorayım bari ben kısmetse ramazan ayından sonra aracı kendim bakıma alacağım. dediğim gibi elektrik tesisatını toplayacağım, dist bakımını yapacağım, emme egzost contalarını değiştireceğim. radyatörü söküp temizleyeceğim. ve fan motorlarının bakımını yapacağım. motor 3 takozuda değişecek. araç 95 binde alt takım yenilendi, ve amortisörler yağlı olarak değiştirildi. geçen sene yaptırdım bunları. müşürleride değiştireyim diyorum.

şimdi sormak istediğim bu işlemleri yaparken nelere özellikle dikkat etmemiz gerekiyor? takozları gencer otodan aldım. sanırım yan sanayi ama iş görürler diye tahmin ediyorum. aracın üstündeki sanzıman takozuna baktım yenisi ile arasında rahat 1 cm fark var. sönüşmüş yani üstündeki. + viraj demir lastiklerine oradan aldım. yanlız bunlarını biri diğerine göre iç çapı daha açık. bu kafama takılıyor doğrusu. yeşil ve turuncu renkte. birinin iç çapı atıyorum 1,5 cm ise diğerinin 2 cm. kısaca bu işlemleri yapacağım. dikkat etmem veya bakılması gereken başka nereler var? tüm arkadaşların önerilerini bekliyorum uzun oldu kusura bakmayın.

bunların yanında en önemli unsur debi ye nasıl bir bakım yapabilirim. benim debide oynanmış
    Göksel Hocam Bahsettiginiz Bakımlar Aslında Basit Bakımlar, Kulaklar Uzun Zamandır Kullanıldıgı Icın Sünmeleri Normaldir. Kulak Alırkende Alınabilecek En İyi Marka SASIC`dir. Distbiritor Bakımınında En Çnemli Faktor Distribitorun Aluminyum Gövdesinin İçindeki Avans Agırlıklarıdır. Distribitoru Söküp Elinizle Cevirdiginizde İçerden Tak Tuk Sesleri Geliyor İse, Avans Agırlıkları Dagılmıs Demektir, Buda Size Dengesiz Calısma, Bariz Performans Kaybı Yaratır, Herkez Özellikle 205`ler İçin Debimetre Kalbidir Der Ama Bütün Olay Distribitorde Biter, Eğerki Distribitorunuz Orginal BOSCH Marka İse, Yurt Dısında Avans Agırlıkları Tamir Takımları Satılıyor, Değiştirebilirsiniz Ama Distribitoru Dagıtırken Dikkat Etmenız Gereken Bazı Noktalar Var, Avans Agırlıgında 2 Tane Yay Var 2 Sininde Şekli Birbirinden Farklı, Bunların Yerlerini Toplarken Karıştırmamaya Bakın Aksi Taktirde Sogukken Patırdama, Ve Tam Performans Alamama Gibi Sıkıntıları Ortaya Cıkartır. Birde Diğer Önemli Konu Avans Körügünüde Kontrol Edin, Egerki Patlak İse Değiştirmeniz Gerekmektedir. Debimetre İcin Bir Bakım Aslında Söz Konusu Değil, Normalde Fabrikanın Verdigi Saglıklı Kullanım Ömrü 80.000 KM Sizin Aracta 95.000 Olmus Vadesini Doldurmus Demektir Bu Arada Böyle 205ciler Bir Aradayken İstanbul İçi Bir Kahve Bulusması Yapalım Derim, Konuya Yazan crazydog Alican İle Buradan Tanısmıstık, Yüz Yüze Muhabbetimiz Gayet İyi İstanbul İcinde Olan Aklı Bası Yerinde Seviyeli Diger Kullanıcılarlada Tanısmak İyi Olur Düşüncesindeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşk ederim bilgiler için. viraj demir lastiği iç çapları ile ilgili görüşlerin nelerdir acaba?

buluşma işi iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşk ederim bilgiler için. viraj demir lastiği iç çapları ile ilgili görüşlerin nelerdir acaba?

buluşma işi iyi olur
    Viraj Demir Lastikleri, İç Çapları Üzerindekıler İle Farklı Cıkması Çok Normal, Değiştirdikten Sonra Egerkı Haddinden Fazla Boşluk Var İse Lastiklerde Bir Yanlıslık Var Demektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha üzerine takmadığım lastiklerin çapları böyle. üzerindekileri göremedim. evde duruyorlar yarın kısmetse fotosunu gönderirim.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç para diyorlardı bu motorlara ?

306 GTi motoru 6 ileriydi elektrik tesisatı ve beyni ile beraber 4'e anlaştım.Ufak kapora verdim ama alıp almıyacağım daha belli değil çünkü EW10 motoruda bakıyorum ilerisi için oda olabilir.
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ewet parçaları daha kolay bulunuyo aslında mantıklı olarak daha iyi motor hem daha yeni model hemde daha çok parçaları olduğu için fiyatlar uygun var mı EW10 temiz sıkıntısız piyasalarını bilen
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi şöyle bir durum var araba çalışsın ya yürü kullan ki genelde kullanıldığında yapıyor böle bi 10 dk geçsin kendi stop ediyor ve bir daha çalışmıyor anca üzerinden bi kaç saat geçicek ki anca öyle benim aklıma ne geldi beyinden yapyor diye geldi yada benzin mi geliyo benzinemi boğluyo anlamadım neler olabilir dediğim gibi ısınsın 10 dk çalışsın stop ettimi marş dönüyo tam alıyo saniyesinde tekrar stop ediyo bütün gün onunla uğraştım bulamadım sebebini beyinden yapıyorsa problem değil Ms sisteme geçiceğim için fazla problem değil ama mekanik olduğunu sanmıyorum ki bana kalırsa kesin ve kesin beyinden olduğunu düşünüyorum ne diyosunuz ?

Mesela bu olayı yarım saat önce yaptı çalışmadı bastım bastım çalışmadı kapalı garaja zor girdim şimdi gittim bastım daha dönmeden aldı sanki beni bekliyormuş....

Ya ne çektim bu 205'ten bee arkadaş
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirhan Altınbay

205 GTi

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Arada Böyle 205ciler Bir Aradayken İstanbul İçi Bir Kahve Bulusması Yapalım Derim, Konuya Yazan crazydog Alican İle Buradan Tanısmıstık, Yüz Yüze Muhabbetimiz Gayet İyi İstanbul İcinde Olan Aklı Bası Yerinde Seviyeli Diger Kullanıcılarlada Tanısmak İyi Olur Düşüncesindeyim

Ara beni boya beni Aynen şöyle bi ayar verelimde tüm 205 ler toplanalım

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerdesin sen bea dun erdem abiyleydik )
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasta yatıodum evde yaa ebeminkini tersten görmüş şekilde haberinizi aldım bu sabah çok kıskandım desem yeridir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0900 900 205 Kod Adı: BALLEY

Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcan Onunki 8V Bir Gün Önceden Haber Vermen Lazımdı Anca Gelirdi Ahahaha

hasta yatıodum evde yaa ebeminkini tersten görmüş şekilde haberinizi aldım bu sabah çok kıskandım desem yeridir
    Haftaya Gideriz Arap Gene Muhabbet Bol Sen Cuma Namazından Sonra Cıkarsın Yola

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu debi için atıyorum mesela başka bir aracın flowmetresi bizim araçlara uyuyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu debi için atıyorum mesela başka bir aracın flowmetresi bizim araçlara uyuyor mu?
    BMW 3.18 3.20 Debimetreleri Oluyor. Ama Ayar Gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pahalımıdır bu ? bizimkiler gibi ise ayar tutar mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)