Ben bi is icin googledan arattim istanbulda ikitelli osb de buldum 1-2 yer.. Telefonda tarif ettim kabaca fiyat cikardilar.. En uygun diyene goturup yaptirmistim.
Ucretlendirme yi makina saati ustunden yapiyorlar genelde ayni fiyati veriyolar.
ben 40 tane mile 3 satir yazi yazdirdim 20 tl aldilar![]()
birisi yapmış, benim kestirdiğim parçalar da aynen böyle parlak krom ve de CNC de kestirmiştim cuk oturacak bu yazıyı yazdırabilirsem![]()
abı aracını alıyorsun ıstanbula gelıyorsun art car teslım edıyorsun kafana nasıl bır sey ıstıyorsan anlatıyorsun sana yardımcı oluyorlar![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Abi alcantra düşündün mü hiç ? Koltuklara gelincede 2 yeni maserati koltuğu bu iş tamam Ankara'da Cevdet oto döşeme var işçilikleri güzel orada takılıp yardım eder beraber yaparsınız![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kestirdiğiniz parçaları lazer de kestridiyseniz lazer kesim yapan çoğu yer artık gösterdiğiniz gibi yazı işleme de yapıyor.. Yazı kısmını işletmeyeceksiniz. geri kalan heryeri kumlaka yapar gibi lazerle geçecekler..
En kötü ihtimalle lazerde yazıyı sticker olarak kestirin daha sonra paslanmaz plakanın üzerine istediğiniz yere yapıştırın. Daha sonra da sanayide bi kumlamacıya gidip açıkta kalan yerleri kumlatın. çok güzel olur..
Yalnız bu işlemlerin hepsinin sonunda paslanmazın ilk günkü gibi kalması için kimyasal parlatma işlemi yaptırırsanız mükemmel olurBu işlemlerin hepsi çok ucuz şeyler ancak bulmanız zor olabilir..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ne olursa olsun çok iyi seç ustanı. bazen öyle arabalar görüyorum ki içini döşeyen usta resmen sürrealist çalışmış![]()
Ön göğüsü kendiniz yapacaksanız ucuz bi konsol bulup deneyin. kıvrımları nasıl yapıştıracaksınız, dikeceksiniz, gerdireceksiniz öğrenmiş olursunuz. Sonra güneşin altına koyar kullandığınız yapıştırıcı ve derinin nasıl tepki verdiğine bakar kendi aracınızda aldığınız sonuca göre malzeme kullanır başarıyı artırırsınız. Sonuçta ilk kez yapacakmışsınız denemiş ve öğrenmiş olursunuz.
Havalandırma çıkışlarını ve bazı iç trimleri karbonfiber yapmakta güzel olabilir. Örn ---> http://www.techturkey.com/forum/do-i...plama-2-a.html
yazı işini aytug acar da bulabilirmisiniz acaba ?sormak lazım.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
koltuklar sadece kaplamalık olucak bir iş değil ve orjinalden bence çıkmayın..
koltuklar sökülücek iskelete kadar soyulucak resimden gördüğüm koltuklar bitmiş bizimkiler çok daha iyi durumda olmasına rağmen değişmişti koltukların iç dolgu malzemesi sıfırlanıcak en son orjinal rengi ne ise o renkte büyük ihtimal araçdaki hakiki deridir gene hakiki deri ile kaplanıcak.. olması gereken restarasyon bu..
aynı restarasyon aracın bütün iç trim malzemeleri için geçerli 2.kısımda bu işi yapan bir usta vardı.. ismini öğrenirsem yazarım bizim araç o ustaya yollamışlardı.. sizde araştırırsanız bulursunuz zaten bu işleri sanayide yapan iki üç ustanın dışında kimse yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim e21'in iç rengi'de bej gıcık oluyorum ama döşemeler deriler o kadar kaliteli ki sökmeye elim gitmedi daha sıfır gibi yakın zamanda beyaz'a boyatmak istiyorum
Ör: tavsiye ederim hem ferah hemde çok güzel duruyor kırmızı kemerler vs
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)