User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Accent Era 1.4 Neden Yağ Eksitti?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta bi zarar görmüş ben yatak sarar demedim zaten bizim bi tanıdıkta cıvıs si vardı yatak vuruyodu 10 60 yağ koyup 2 sene bindiler ama yağsız kalan motor yatak sarar yağ olsa bile yüksek devirde pompa yetiştrmzse yine sarar
    Anladigim kadariyla mars basar basmaz kesicide gitmis.

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırılan ana değildi kol yatağıydı ve kırılan parça ucundan kırılmış ve torkun yükseldiği devirde tık tık ses yapıyordu kırıldıktan sonra yağ değiştirdim mobil 1 0w40 değiştirdikten sonra üstüne 400 km gittim yağ değiştirmeden önce kaç km gitti bilmiyorum senin dediklerin doğru honda sağlam araç ben ülkemde kia hyundai de yapmış dediğimde tepki alıyorum cidden sağlam bir marka görmek istiyorsak renault(2000 öncesi) bence

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladigim kadariyla mars basar basmaz kesicide gitmis.
    valla ben daha tam ne olmuş ne bitmiş çözemedim hele son mesajdan sonra 404 not found

Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırılan ana değildi kol yatağıydı ve kırılan parça ucundan kırılmış ve torkun yükseldiği devirde tık tık ses yapıyordu kırıldıktan sonra yağ değiştirdim mobil 1 0w40 değiştirdikten sonra üstüne 400 km gittim yağ değiştirmeden önce kaç km gitti bilmiyorum senin dediklerin doğru honda sağlam araç ben ülkemde kia hyundai de yapmış dediğimde tepki alıyorum cidden sağlam bir marka görmek istiyorsak renault(2000 öncesi) bence
    kardeşim biz seninle anlaşamıcaz heralde o kadar konudan konuya atladın ki kafam karıştı ben gidiyim en iyisi iyi geceler

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayiye felan mutlaka çekicide gidin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler önerileriniz için. Ustamla görüştüm geldi baktı araca yağ filtresi patlamış bide yağ pompasının hortumlarında bir sıkıntı olduğunu söyledi. Bir kaç güne çekici gelicek alıcak arabayı servise götürücek. Ani hava değişimlerinde bu hortumların kasılıp gevşemesinden ötürüde böyle bişeyin olacağını söyledi. Servise gittiğinde tam olarak ne olduğunu yazıcam tekrardan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olarak bugün aracın yağ filtresi değişti. Önceki bakımda yağ filtresi değişirken 'usta' denilen tipler tam oturtmadığı için contasını fotoğraftaki gibi ısırmış. Neyseki yağ filtresi yağ ile kurtardık kendimizi. Şıkırtılı çalışmada yağsız kaldığından sibob ayarları kaçmış. Yağlandıkça düzeldi oda yağ basıncıyla yapıyormuş ayarı.
    Buyrun fotoğraf;

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler