kırılan ana değildi kol yatağıydı ve kırılan parça ucundan kırılmış ve torkun yükseldiği devirde tık tık ses yapıyordu kırıldıktan sonra yağ değiştirdim mobil 1 0w40 değiştirdikten sonra üstüne 400 km gittim yağ değiştirmeden önce kaç km gitti bilmiyorum senin dediklerin doğru honda sağlam araç ben ülkemde kia hyundai de yapmış dediğimde tepki alıyorum cidden sağlam bir marka görmek istiyorsak renault(2000 öncesi) bence
Teşekkürler önerileriniz için. Ustamla görüştüm geldi baktı araca yağ filtresi patlamış bide yağ pompasının hortumlarında bir sıkıntı olduğunu söyledi. Bir kaç güne çekici gelicek alıcak arabayı servise götürücek. Ani hava değişimlerinde bu hortumların kasılıp gevşemesinden ötürüde böyle bişeyin olacağını söyledi. Servise gittiğinde tam olarak ne olduğunu yazıcam tekrardan.
Güncel olarak bugün aracın yağ filtresi değişti. Önceki bakımda yağ filtresi değişirken 'usta' denilen tipler tam oturtmadığı için contasını fotoğraftaki gibi ısırmış. Neyseki yağ filtresi yağ ile kurtardık kendimizi. Şıkırtılı çalışmada yağsız kaldığından sibob ayarları kaçmış. Yağlandıkça düzeldi oda yağ basıncıyla yapıyormuş ayarı.
Buyrun fotoğraf;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)