Bende senin gibi 208 Gti ve Cupra arasında gidip geliyodum..Sonra 4 kapı Polo Gti aldım..İyiki de almışım diyorum :)
Printable View
Bende senin gibi 208 Gti ve Cupra arasında gidip geliyodum..Sonra 4 kapı Polo Gti aldım..İyiki de almışım diyorum :)
Masterpiece o kadar iddiam yok ama tsi daki dsg tartisilmaz derecede zevkli
Hepsinin kendine has digerinde olmayan ozellikleri var gercekten cok karsrsiz birakiyo :)
Feym sende 208 gti var sanrm yakitin ne alemde ?
Hakan polo gti konusunda yardimci olurum
208 tipi hosuma gitmedi arti 207 rc den daha cok satilik ilani var 208 in 207 rc listede olmadigina gore polo gti alman listedekilerin en iyisi bana gore AMA temiz bir rc de fena olmaz ....
Tesekkur ederm mert yardimina basvurcm zaten :)
Rc dusunmedim daha modelli ve yeni yapisi oldugu icin 208 olsun istedm
Hacim her zaman iyidir. 1.6>1.4. Ancak otomatik istiyorsan DSG şuan rakipsiz.
207 Rc düşün derim..:)
Hacim her zaman iyidir haklisinda surekli gazlamaya cikmicagm icin sorun yok :)
207 rc ye nedense pek ısınamadm :)
simdi 208 , ds3 lerin 156 liklari piston , kol , buyuk turbo , cooler vs vs ile 360 hp leri almasina alir ama bu 156 liklarin aks`lari , sanzumanlari , emme , egzos manifold,lari , krang lari subaplari vs vs thp 200 luklerle veya 207 rc nin aks , krang , firen diskleri vs vs vs ile caplari aynimidir ve onlar kadar saglammidir. 207 rc nin sanzuman ve akslari 440 hp lere kadar sorunsuzlar suanda. , kaldiricakmi bu setup daki 156 liklar bu specleri. kaldirirsada ne kadar saglikli olur ne kadar dayanir. once bu thp lerin 175 , 200 , lukleri ile 156 liklarinin arasindaki tum yuruyen ve motor farklarini arastirmani tavsiye ederim.
polo gti derim
rcz ve 208 gti ilgimi çeken araçlar olmadı hiç bir zaman ısınamadım
Serharcım ben gizli specsiz yazilim cooler egzoz dumpvalve ve yakıt ile son denememde 12.5 13 net kosturmustum.Bunu yaptigim denemelerden de anliyoduk zaten.ki bircok eksigi olmasina ragmen.He 208 i övmek degil amacim.Benim görüsüm polo gti ibiza cupra 208 gti düzgün sekilde haziranirsa 12 net kosabilicek araclar.hepsinin gideri asagi yukari denk olucaktir.Ama tabiki 208 bi tık hizli olucak ondan eminim:)))))
208 GTi eğer 4 kapılı olsaydı, o direksiyon ve kadranı böyle kullanışsız olmasaydı kesinlikle şimdiye 208 almıştım.
benim tercihim 208 olurdu , daha 2 gün önce bindim binmeden önce çupra diyordum şimdi 208.
208 gti hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı?
Performansı, kullanımı, ve sorunsuz nereye kadar yükleyebilirim?
208 gti biraz daha hizli olabilecek bir arac cunku 2015 icinde gelicek olan 280lik rcz ile ayni motor klasik degisikler haricinde o yuzden önü cok acik bende bu yuDen 208 i biraz fazla ön planda tutmus falat su an rcz alip 200-220 hp arasi bir verimle kendi halimde dolanmak daha hos geliyor kulaga sanki :)
Can'ım 1.6 200 hp orjinal hali,e bırakta yürüsün dimi :) Senin haricinde yürüten ben görmedim.Ha bak 12 saniyelerde yürütmüşsün ama kimse bilmiyo.Ben bile bilmiyorum mesela.Keşke paylaşssaydın.Paylaşılsın ki 208 de satılsın artık,hak ettiği değer varsa bulsun.Yazık günah bak s2000 ler 150 milyar :) Benimde amacım 208 i kötülemek değil.Bende bugün sadece roll amaçlı yeni model bir araç baksam 208 i düşünürüm.Çünkü hacim var manuel yüklen yüklen dur.ama beğenmiyorum arabayı,1.4 ve daha düşük güce sahip olup + tipini beğendiğim ve 208'den performans olarak olması gerektiği kadar geride olmayan GTİ yada CUPRA tercih ederim.Ayrıca artık sende bi VAG grubu üyesisin.Değiştir şu avatarını :)
GÖRÜNTÜ OLARAK Rcz ( 200 bg Manuel kondisyon olarakta ) renkte siyah jantlarıda siyah kırçıllı tipi gercekten bariz diğer seçeneklere ile tartışma konusu olamaz ;)
Tasarım +
İç Dizayn +
Kondisyon +
Şekli ise ilk çıktığında çoğu mekanda ön bölüme konmaktaydı dekor.
Kanka ben ne 208 ne cupra hic bi roll videosunu paylasmadım aslında haklısın hata yaptım:) saniyelerin bi önemi yok 12 13 meselesi degil cok ugrastim biliyosun ve bana göre son hali gayet iyiydi ama video yok:)) yani demek istedigim 208 de ibiza ve polo gbi sureler cikarabilir.Bazen duyuyorum 208 gti ile ugrasanlar varmıs artik su arabanin roll videolarini izleyelim dogru söylüyosun.
Kanka üseniyorum ugrasmiyorum iste avatar hala ayni kaldi bi ara halledicem:))