User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
83 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 208 gti & Polo gti & Rcz 156 otm. hangisi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende senin gibi 208 Gti ve Cupra arasında gidip geliyodum..Sonra 4 kapı Polo Gti aldım..İyiki de almışım diyorum

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masterpiece o kadar iddiam yok ama tsi daki dsg tartisilmaz derecede zevkli
    Hepsinin kendine has digerinde olmayan ozellikleri var gercekten cok karsrsiz birakiyo
    Feym sende 208 gti var sanrm yakitin ne alemde ?

ironwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan polo gti konusunda yardimci olurum

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 tipi hosuma gitmedi arti 207 rc den daha cok satilik ilani var 208 in 207 rc listede olmadigina gore polo gti alman listedekilerin en iyisi bana gore AMA temiz bir rc de fena olmaz ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederm mert yardimina basvurcm zaten
    Rc dusunmedim daha modelli ve yeni yapisi oldugu icin 208 olsun istedm

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacim her zaman iyidir. 1.6>1.4. Ancak otomatik istiyorsan DSG şuan rakipsiz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 Rc düşün derim..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacim her zaman iyidir haklisinda surekli gazlamaya cikmicagm icin sorun yok

207 rc ye nedense pek ısınamadm

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi 208 , ds3 lerin 156 liklari piston , kol , buyuk turbo , cooler vs vs ile 360 hp leri almasina alir ama bu 156 liklarin aks`lari , sanzumanlari , emme , egzos manifold,lari , krang lari subaplari vs vs thp 200 luklerle veya 207 rc nin aks , krang , firen diskleri vs vs vs ile caplari aynimidir ve onlar kadar saglammidir. 207 rc nin sanzuman ve akslari 440 hp lere kadar sorunsuzlar suanda. , kaldiricakmi bu setup daki 156 liklar bu specleri. kaldirirsada ne kadar saglikli olur ne kadar dayanir. once bu thp lerin 175 , 200 , lukleri ile 156 liklarinin arasindaki tum yuruyen ve motor farklarini arastirmani tavsiye ederim.

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti derim

rcz ve 208 gti ilgimi çeken araçlar olmadı hiç bir zaman ısınamadım
    FN2-R

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serharcım ben gizli specsiz yazilim cooler egzoz dumpvalve ve yakıt ile son denememde 12.5 13 net kosturmustum.Bunu yaptigim denemelerden de anliyoduk zaten.ki bircok eksigi olmasina ragmen.He 208 i övmek degil amacim.Benim görüsüm polo gti ibiza cupra 208 gti düzgün sekilde haziranirsa 12 net kosabilicek araclar.hepsinin gideri asagi yukari denk olucaktir.Ama tabiki 208 bi tık hizli olucak ondan eminim))))

ahmet_xy
    Misafir
    208 GTi eğer 4 kapılı olsaydı, o direksiyon ve kadranı böyle kullanışsız olmasaydı kesinlikle şimdiye 208 almıştım.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim tercihim 208 olurdu , daha 2 gün önce bindim binmeden önce çupra diyordum şimdi 208.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 gti hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı?
    Performansı, kullanımı, ve sorunsuz nereye kadar yükleyebilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serharcım ben gizli specsiz yazilim cooler egzoz dumpvalve ve yakıt ile son denememde 12.5 13 net kosturmustum.Bunu yaptigim denemelerden de anliyoduk zaten.ki bircok eksigi olmasina ragmen.He 208 i övmek degil amacim.Benim görüsüm polo gti ibiza cupra 208 gti düzgün sekilde haziranirsa 12 net kosabilicek araclar.hepsinin gideri asagi yukari denk olucaktir.Ama tabiki 208 bi tık hizli olucak ondan eminim))))

208 gti biraz daha hizli olabilecek bir arac cunku 2015 icinde gelicek olan 280lik rcz ile ayni motor klasik degisikler haricinde o yuzden önü cok acik bende bu yuDen 208 i biraz fazla ön planda tutmus falat su an rcz alip 200-220 hp arasi bir verimle kendi halimde dolanmak daha hos geliyor kulaga sanki

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can'ım 1.6 200 hp orjinal hali,e bırakta yürüsün dimi Senin haricinde yürüten ben görmedim.Ha bak 12 saniyelerde yürütmüşsün ama kimse bilmiyo.Ben bile bilmiyorum mesela.Keşke paylaşssaydın.Paylaşılsın ki 208 de satılsın artık,hak ettiği değer varsa bulsun.Yazık günah bak s2000 ler 150 milyar Benimde amacım 208 i kötülemek değil.Bende bugün sadece roll amaçlı yeni model bir araç baksam 208 i düşünürüm.Çünkü hacim var manuel yüklen yüklen dur.ama beğenmiyorum arabayı,1.4 ve daha düşük güce sahip olup + tipini beğendiğim ve 208'den performans olarak olması gerektiği kadar geride olmayan GTİ yada CUPRA tercih ederim.Ayrıca artık sende bi VAG grubu üyesisin.Değiştir şu avatarını
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı speclerle biz daha iyi derece yapabiliyoruz ama duyduğum üzere tek yürüyen 208 seninkiydi Can kardeşim bir denemek nasip olmadı
    varsa yine başka herhangibir 208 denemek isteriz ne yazıkki bulunması çok güç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GÖRÜNTÜ OLARAK Rcz ( 200 bg Manuel kondisyon olarakta ) renkte siyah jantlarıda siyah kırçıllı tipi gercekten bariz diğer seçeneklere ile tartışma konusu olamaz

Tasarım +
    İç Dizayn +
    Kondisyon +
    Şekli ise ilk çıktığında çoğu mekanda ön bölüme konmaktaydı dekor.

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can'ım 1.6 200 hp orjinal hali,e bırakta yürüsün dimi Senin haricinde yürüten ben görmedim.Ha bak 12 saniyelerde yürütmüşsün ama kimse bilmiyo.Ben bile bilmiyorum mesela.Keşke paylaşssaydın.Paylaşılsın ki 208 de satılsın artık,hak ettiği değer varsa bulsun.Yazık günah bak s2000 ler 150 milyar Benimde amacım 208 i kötülemek değil.Bende bugün sadece roll amaçlı yeni model bir araç baksam 208 i düşünürüm.Çünkü hacim var manuel yüklen yüklen dur.ama beğenmiyorum arabayı,1.4 ve daha düşük güce sahip olup + tipini beğendiğim ve 208'den performans olarak olması gerektiği kadar geride olmayan GTİ yada CUPRA tercih ederim.Ayrıca artık sende bi VAG grubu üyesisin.Değiştir şu avatarını
    Kanka ben ne 208 ne cupra hic bi roll videosunu paylasmadım aslında haklısın hata yaptım saniyelerin bi önemi yok 12 13 meselesi degil cok ugrastim biliyosun ve bana göre son hali gayet iyiydi ama video yok) yani demek istedigim 208 de ibiza ve polo gbi sureler cikarabilir.Bazen duyuyorum 208 gti ile ugrasanlar varmıs artik su arabanin roll videolarini izleyelim dogru söylüyosun.

Kanka üseniyorum ugrasmiyorum iste avatar hala ayni kaldi bi ara halledicem)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler