User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: 208 gti & Polo gti & Rcz 156 otm. hangisi ?

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam polo gti diyorm bi R line tampon ufaktanda bira motora dokunaym diyorm sonra aklimi kariatiriyosunuz yine 208 allure lara baktm 41-42 ye 20-30 binde var hafiftende gozume hos gelmedi dgil

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arayı kızıştıralım bakalım :P
    e-tuners firmasının sahibi Stelios çok yakın arkadasımdır konu ile ilgili yorumu, "Fotis'i çok uzun zamandir tanıyorum. hatta bazı işlerinde yardımcı bile oldum kendisine. Sanırım bizim THP'lerle neler yaptığımızdan haberi yok" şeklinde ahahahaahaha.

NOT:

konular arasında konu başlığının hemen altında DGS ses sorunu? adı altında bir konu açılmış.

http://www.techturkey.com/forum/gene...es-sorunu.html
    Hahahahahaha güzel cevap vermiş Bakalım Fotis bana çatacak mı?
    Gott weiss ich will kein engel sein...

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ona bakarsanız pololardada sofra bezi desenli koltuklar var

daha öncele 207 GT kullanıcısıydım, THP motor üzerinden 500hp lere ulaşılabiliyor gerekli ve doğru bilgiye sahipsen. kulaktan dolma yürürsen 10 yerine 2hp alırsın hangi araç olursa olsun..

eski aracımın konusuna burdan bakabilirsiniz.

şuanda 208 1.6THP kullanıyorum ve aklımda onca arac olmasına ragmen THP'den kopamadım. basta 207'den sonra tipsiz bile gelmişti ama suanda gercekten gerek tipi gerek konfor, performans, donanım, kullanım rahatlığı vb hersekilde herşeyiyle çok tatminkar bir araç diyebilirim.

pololarda yag yakma problemi her nekadar giderildi desede DSG tarafındanda işi düsünmek gerekir. şanzıman torka çok dayanıklı değil ve karşılaşılan bir sorun 2000TL gibi bir masraf bile acabiliyor basınıza durduk yere. hepsinde olacak diye bir kaide yok boklamak değil kesinlikle amacım, sadece olabilecekler ki DSG'den problemli cok GTI duyduk.

208 plastikliğine gelince 207'ye göre biraz malzemeden çalmışlar, sert plastik aksam 207'ye kıyasla biraz daha fazla ama heryerini onunlada döşememişler.
    iç kısımlardaki piano black konsol olsun, SMEG ekranı olsun, tavan aydınlatmalar vb bence ibizadanda polodanda 2 gömlek üstün durmakta. kadranların konumlandırılmasında ise halk olarak araba kullanırken koltukları genelde yatak şekline getirip uzun oturur pozisyonda kullanma yanlısıyız olması gereken dik oturuş pozisyonunda söylenenlerin aksine direksiyon ne görüşü nede kadranı engelliyor. ayrıca 208'deki hafiflikte KG başına düşen HP oranını çok arttırıyor.

sonuç olarak hepsinin kendine göre artı ve eksileri mevcut, hiçbiri lamborgini yada ferrari değil. lamborginide bile audi a3'den butonların kullanıldığını biliyormuydunuz? lamborgini bile alsak illaki birşey gözümüze batacaktır. tüm bu araçlar kendi klasmanında birbirlerine çok yakın araçlar. donanım olarak tip olarak performans olarak kullanım olarak hangisi seni tatmin edecekse onu almanı tavsiye ederim.
    Dediklerinin çoğuna katılsam da bu yanlış, olması gereken sürüş pozisyonunda kadranlar görünmüyor. Bunu fotoğraflarla inceleme olarak da yazmıştım.
    Zaten Pejo'da durumun farkında, makyajlayıp hatanın önüne geçecekler.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Krup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasman olarak aynı araçlar olduğu için sana ne lazımsa onu al 208 Thp de kullandım cth polo nun verdiği zevki vermedi açıkçası, birisi tasarım olarak güzel ama 3 boy geriden geliyor birisi hızlı ama tipsiz, o yüzden tercih senin. 2013 lerde zaten uzatılmış garanti çoğu yada sen uzatabilirsin çok korkun var sa.( pejo larda varmı bilmiyorum ) her ne kdar Doğuş otoya kıl olsam da cth kodlu polo gti aldim. Hem görüntü hem 2.el piyasası olarak söylediğin araçlardan polo daha mantikli geliyor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RCZ tek geçerim manuel 200 lük siyah renk

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka koltugun sadece goruntu olmasindan dolayi rcz yi eledim.
    Bende su an polo gti bakiyorm bi de kafama gore bulabilsem... Yanlz yakit konusunda herkes farkli bisey soyluyo kafam cok karisti biri 5.5 lt yakiyorm diyo birisi 8 den asagi indiremedm diyo nasil is cozemedm.

Krup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5.5 litreyı bende hiç göremedim uzun yolda 6.1 e kadar düşüyor şehiriçi de kullanıma bağlı 7 ile 7.5 arası değişir. Cth ile CAV arasında da fark olabilir benim gözlemlerim cth de çeşit içi (istanbul) 7 litre altına düşmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler