www.honda-tech.com
aynı sorun bende de vardı, buji ve buji kablosunu değiştirdim geçer gibi oldu daha sonra yine aynı sorun patlak verdi. bu arada benzin filtresi de değiştirdim o da bi etki etmedi. şimdi sorun devam etmekte. yavaş yavaş deviri arttırırken 2000 devir gibi bi kesilip düzeliyor seninki de buna benzer bir sorunmu? bu arada ben debimetreden de şüpheleniyorum.
www.egeturbo.com
Turbo asker
motoru yıkattın mı hiç yakın zamanda? sorun buji kablolaları ve bujilerden olabilir.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
motoru yikatmadim, yikatmamda heralde![]()
bujilerde yeni degisti
hafta sonu benzin filtremi bi degistiricem bakalim sorun devam ederse bide o2 sensoru alicam mecburen
yardimlar icin tesekkur edeirm![]()
Powered By The Dark Side
benzın fılıtrenı bı degstır combo
bence bısıler duzelır arabadna o2 ıyı bende arastırım yrn ıst deyım bı bakarım senın ıcın.
YouTubeDR.ECU
yeni nesil benzin filtreleri dahami uzun gidiyor;
asiri besleme arabada 10binden fazla tutmam sahsen![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
minide benim bildiğim en geç 50k da bir değişmesi gerek servisin dediği o yönde daha doğrusuama tabi bu bizim benzinimizle yarı süreye iniyordur
![]()
YouTubeDR.ECU
sabah yolda kaldimafr yemyesil oldu, gaz yemedi vs..
bende restart ettimsonra dipgaz isyerime, ogleden sonra izin alabilirsem benzin filtresini degistircem yoksa sonum pek hayirli gozukmuyor
![]()