Aynı sorun arkadaşımda da vardı.Biz adaptasyon falan yapmadık.Gaz kelebeği temizlendi.Devam edildi.Konuyu takipteyim.Bu arada arıza lambası vs yaktı mı?
Aynı sorun arkadaşımda da vardı.Biz adaptasyon falan yapmadık.Gaz kelebeği temizlendi.Devam edildi.Konuyu takipteyim.Bu arada arıza lambası vs yaktı mı?
Ev arkadaşımın arabasında da vardı bu sorun biz bulamadık çözüm 2003 model a3. Çok gaz vermiyordu ama dalgalanıyordu devamlı rölanti.
Bu arada adapazarındaymışsın biz de orda okuyorduk ensar servise çok götürdük arabayı bulamadılar. Konuyu takip ediyorum bakalım ne çıkacak.
rölantideki dalglanma 1500- 2000 arasındaydı şimdi 1200-1400 arasına düştü , gaz kelebeğini açıp temizledik sorun yine düzelmedi ,
kelebek bogazanın ıcındekı motor arızalanıyor...adaptasyon yapsa bıle dalgalanma oluyor...arkadasın aracını yaptırmıstık ordan tecrube ıle sabıt...su an bı sıkıntısı kalmadı...
Peki yargıcları kim yargılayacak?
skoda octavia 1.6 sr akl motor 2000 model a4 var vardı olurda heraldebabam şaşmaz açık cezaevinde motor ustası 78 den bu yana arabadan müthiş memnunuz herşey çok iyi zaten neresini beğenmesek kendimi kallediyoruz lakin bu olay...bu olay hep bende patlak veriyor yada babam söylemiyor bilemeyeceğim özetle araçta değişmeyen hortum kalmadı adaptasyon orjinal sevis aletleri ile yapıldı orjinal yazılımlar atıldı beyin bulduk taktık olmadı tüm tesisat tüm boruları değiştirdik 3 gün çalıştırmadan sökmedik bakmadık yer kalmadı kelebeği temizledik nafile temizledik nafile başka bir kelebek denedik 3-4 gün kesti sonra gene yaptı en son babam dayanamadı koydu arabayı sehpaların üstüne söktü motoru komple heryer herşey söküp söküp temizledi gittik kelebekde aldık taktık toplandı sonrasında araba 2 hafta tıkır tıkır çalıştı ama dediğim bende yine patlak verdi
ayak alışkanlığımı desem hevesmi desem aracı nadiren aragazla kullanmak hoşuma gider ve tabi o nadir zamanlarda sıkıştırmışlığımda olur binip indim park ettim ertesi gün gene olmuş babam işe gidip gelirken bir sonraki gün düzeldi dahada olmadı. 800 binde çalışıyor 3-4 haftadır inşallah olmaz. anlam veremediğimiz bi sorun yani beyine kadar değiştirdik ama tınlamıyor.yenileyip temizlediğimiz boru ve tesisatların hiçbirinde sorun yoktu sırf içimiz rahat etsin diye yenileyip sıfırladık ama tahminimce gene kelebek ha yapmıyor desem yalan olur
![]()
![]()
tarif ettiğim gibi arada ben arabayı bunaltırsam (baya bunaltırsam ki yapıyormu diye bakmak istiyor insan) yapıyor uzun zmanadır yapmıyor dahada yapmaz inşallah
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)