üstündeki ledlerin chipsetin detayı yok ona bakmadan alma derim.. cree büyük ihtimal ama hangi seri..
üstündeki ledlerin chipsetin detayı yok ona bakmadan alma derim.. cree büyük ihtimal ama hangi seri..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
fd civic e alım dıcem ama iş okadar karışıkkı kafam allak bullak oldu sığacakmı sığmayacakmı ne olacak bende bilemedım
DR. OWL
xenon devri bitti artık bu aksesuar işiyle uğraşan toptancılar xenon kit çekmeyi bırakır çinden artık bu led li kitleri çekmeye başlarlar..
şu andaki türkiye pazarında satılan led kitler çok eski nesil kitler smd veya cob led olanlar bana göre kısa ve uzun lara katiyen alınmamalı..
cree ve luxeon philips led li olanlar bir zaman sonra getirtilmeye başlanır o zaman dahada yaygınlaşır bu kitler..
o zamana kadar yurtdışından getirtmekten başka çare yok.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bizdeki en büyük sıkıntı satıcı ne yazık ki ne sattığını bilmiyor.. led kite xenon falan yazmışlar ledin xenonla hiçb ir alakası yok bambaşka apayrı şeyler sistemler.. detayda bilgi yok fazla ampül başına kaç watt çekiyor kaç lümen hangi chipset kullanılmış.. v.b ...
iş getirtip satmakla sadece olmuyor öyle ise burda 350 tl ye satılan kiti aliexpressden 70-80 dolara alırız takarız..
New Style H4 Mini Lossless HID Car Bi Xenon Projector Lens Free Shipping
http://www.aliexpress.com/item/New-S...227476813.html
(from AliExpress Android)
Aşağıda yorumlarda satın alan birisi foto paylaşmış gerçeklik payı var mı ki ? Kendinden mercekli xenon ne güzel![]()
muayeneden sorunsuz geçti bu arada
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Merhaba,
Konuyu takip ediyorum Vectra A için H4 ve sisler için H3 led dönüşümü için araştırma yapıyorum. İlk önceliğim sisler sağ sis farım su aldı hazır söküp temizlemiş takarken H3 led ile takayım istiyorum. Amacım apaçilik yaparak sisler ile gezmek değil, uzun yol, köy yolu ve sisli havalar için öneriniz nedir. Sisler Led olsa gerçekten verim alabilirmiyiz. Sarı sisli havada daha iyi sonuç vereceği için değiştirmemek daha doğru olacak gibi ama sizin de görüşlerinizi almak isterim.
Hazır yazmışken örnek bir ürün de ekleyelim.
http://www.aliexpress.com/item/H3-50...rchweb201560_5
VectraGT 16v
Kendiniz belirtmişsiniz zaten sarı renk dışında ne kullansanız sisi delmeyeceği için daha verimsiz olacak. Sarı renkli led bakabilirsiniz, yalnız linkini attığınız tarzdakiler bırakın sisi ancak parkta verimli olur. Kesinlikle almayın, 40usd ve üzeri, soğutmalı ve cree ledli bir ürün bakın mutlaka.
diyemedim ya la
Mesela şunun değerleri iyi gözüküyor, eğer farınızın arkası müsaitse alınabilir. Renk değişimi için kapaklarıda var sarı yada beyaz kullanılabilir.
80W 8000LM Kit CREE LED Headlights H1 H3 H7 H8 H9 H11 H4 H13 9005 9006 9004 9007 | eBay
diyemedim ya la
Sonra da böyle bir video buldum.
https://www.youtube.com/watch?v=8BUUDN0jOZo
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)