Ben magnaflowcuyum :)
evde var bi adet takmadim ama sole bi bahar gelsede taksam die dusunmuyo deilim, baya irice bi egsoz...
tok seside cabası :D
Printable View
Ben magnaflowcuyum :)
evde var bi adet takmadim ama sole bi bahar gelsede taksam die dusunmuyo deilim, baya irice bi egsoz...
tok seside cabası :D
bence magnex i de unutmayın arkadaslar
bende aracımda ss ve remus kullandım..su anda tekrar remusa döndüm (birebir 306gti için) memnunum..otto denedim, sebring denedim içinde oturamıyorum onları taktığımda..
bende sebring var gayet memnunum.
S2kya kafa patlatmıcak sesi tiz olmayan performans artısı saglıcak bir marka model urun tavsiyesi verebilcek olan var mı?
bende ss kullanıyordum c2 me sığmayınca remusa döndüm iikide dönmüşüm hem yarı yarıya hafif bi egzoz hemde görüntü olarak çok daha güzel :)
http://i122.photobucket.com/albums/o...Merrt-0011.jpg
hks hipower kullanıyorum evo 9 da, downpipe nvidia, O2 housinde öyle, ama şimdiki aklım olsa tanabe ultra medallion alırdım ses tonu ve yüksekliği cok ideal bence. Ama performansta en iddalıdır demiyorum, en iddalısı norisin arabadaki gibi kalın ve kısa borudur heralde perf. için :)
S2000 için soran arkadaşa tavsiyem , orta susturucu ve katalitik konvertörü iptal ettir , sonra otur sesi dinle... Hiç susturucu almana gerek yok bence.
bir gün herkes DC li olucak :):)
bu evoculer ne buluyor tanabede anlayamadım ya :p
fitengim vardı magnex koydum dunyam yıkıldı 306 gtim vardı devil koydum semt esnaf kapılara cıktı sora SS koymuştum cok güsel oldu..megane magnex koydum oda abartı olmuştu gc8 ime HKS 76 mm koydum cük oldu HKS ..
sen söyledin diye bende aynısını yaptım sulhim aşkım bayramda beraberiz bu arada eksozlarda mangal yapıp rakı içcez
subaruda bence kullanılcak en ideal eksoz apexi , blitz(cok ses verir) , hks derim ben:icon_tup:
hks karbon titanyum...
herdaim supersprint derim. Bu fikrim değişmez.
Tanebe iyidir:icon_tup: