en iyi egzos ¿

Thread: en iyi egzos ¿

1. iceman's Avatar

iceman said:
    Quote Originally Posted by Dodo-FB
    -Vallahi çarşamba falan bende komple egsoz yaptıracağım ..

-Yalnız malesef iskender ustaya yaptıramayacağım çünkü beklersin dedi ayrıca

bütçe olarakta hafiften kasıyor onun yerine iyi bir usta buldum ve daha

öncedende bir arkadaşın corsasına aynı sistemi uygulamıştı ona yaptıracağım ..

-Şuanki yaptıracağım usta için iyi diyorlar inşallah seside beyenirim

arkadaşlar polisle fazla sorun yaşamamak adına vanalı yaptıracağım çift egsoz

sistemi oluyormuş bunu tavsiye ediyormusunuz ?

-Bu sistem silecek motoru sayesinde motordan gelen aletleri vs ortada çift

sisteme dönüştürüyormuş aynı trenlerin makası gibi yani tavsiye edermisiniz

eksi veya artıları sizler için nelerdir teşekkürler ..
    yaptıracagın yeri özelden banada mail atarsan sevinirim.
    ama ilk önce yapılan arkadaşının corsa sını dinle bence tabi imkanın varsa nasıl olsa arabalar aynı.

2. VSO's Avatar

VSO said:
    Sadece ve sadece HKS marka tavsiye ederim.

3. miniks's Avatar

miniks said:
    Quote Originally Posted by iceman View Post
    yani adam piyasada tek oldugu için istedigi fiyatı çekiyor benim aklıma gelen bu yoksa malzeme bişi degil 2 boru alt tarafı ne kadar tutarki kaldıki bir araba ile ne kadar ugraşır vs vs.
    iskender de alttarafı elindeki boruları büküp kaynak yapıyor kendinden sihirli bişi katmıyor elindeki malzemeler kaliteli işçilikte güzel olunca ortaya güzel bir sonuç çıkması gayet normal
    benim kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok aksine bu kadar kişi begenmisse güzeldir diyorum ama sihirli bişiyok bunda
    adam niye böyle büyütülüyor anlamam ha belkide iskenderde eksoz yapanlar bir markam oldun istiyorda adamı marka mı yapmak istiyorsunuz.sanayide yaptırdım degilde iskender ustanın gibi felanmı.
    açıkcası ben kaliteli malzeme ve güzel işçilikle yarı fiyatına yaptırsam dahamı kötü olucak. tabiiki hayır...
    dostum iskender egsozt yaparken boru kıvırmıyor
    kaynak ile dönüyor ayrıca kaynakçıya gönderip özel kaynak yaptırtıyor diger egsoztculardan farkı budur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

4. miniks's Avatar

miniks said:
    Quote Originally Posted by Dodo-FB View Post
    -Vallahi çarşamba falan bende komple egsoz yaptıracağım ..

-Yalnız malesef iskender ustaya yaptıramayacağım çünkü beklersin dedi ayrıca

bütçe olarakta hafiften kasıyor onun yerine iyi bir usta buldum ve daha

öncedende bir arkadaşın corsasına aynı sistemi uygulamıştı ona yaptıracağım ..

-Şuanki yaptıracağım usta için iyi diyorlar inşallah seside beyenirim

arkadaşlar polisle fazla sorun yaşamamak adına vanalı yaptıracağım çift egsoz

sistemi oluyormuş bunu tavsiye ediyormusunuz ?

-Bu sistem silecek motoru sayesinde motordan gelen aletleri vs ortada çift

sisteme dönüştürüyormuş aynı trenlerin makası gibi yani tavsiye edermisiniz

eksi veya artıları sizler için nelerdir teşekkürler ..

eskiden de hemen vitesin yanına bir vites kolu daha yapardık egsozun hemen headers çıkışının teke düştügü yere bir adet karbuaratör valfi yada kapagı koyardık onu da kola baglardık içerden kolu cekince kapak acılır istedigimiz gibi arac bagırırdı geri cekincede ses tamamen kısılırdı ama bu sefer egsozt gazı içierde cok sıkıştıgından aynı karburatörlü araclar gibi ateşleme oldugunda terse de giderdi cok sakıncalı coook
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

5. levent's Avatar

levent said:
    Quote Originally Posted by miniks View Post
    eskiden de hemen vitesin yanına bir vites kolu daha yapardık egsozun hemen headers çıkışının teke düştügü yere bir adet karbuaratör valfi yada kapagı koyardık onu da kola baglardık içerden kolu cekince kapak acılır istedigimiz gibi arac bagırırdı geri cekincede ses tamamen kısılırdı ama bu sefer egsozt gazı içierde cok sıkıştıgından aynı karburatörlü araclar gibi ateşleme oldugunda terse de giderdi cok sakıncalı coook
    benim o sistemden hiç hbrim yoktu

6. iceman's Avatar

iceman said:
    dostum iskender egsozt yaparken boru kıvırmıyor
    kaynak ile dönüyor ayrıca kaynakçıya gönderip özel kaynak yaptırtıyor diger egsoztculardan farkı budur
    Miniks dostum cevap için saol
    yanliş hatırlıyorsam eger borunun düzgün bükülmesi kaynak yapılmasından daha iyi oldugunu kaynak yapıldıktan sonra atma olayı her zaman olabilir sıcak yada darbe gibi ,nede olsa bir bütün degil sonradan eklenmiş bir parça benim baktıgım abd deki ürünlerde de fiyat genelde kaynaksız ürünlerde manifold boru vs vs daha pahalı ve kaliteli.

7. miniks's Avatar

miniks said:
    Quote Originally Posted by iceman View Post
    Miniks dostum cevap için saol
    yanliş hatırlıyorsam eger borunun düzgün bükülmesi kaynak yapılmasından daha iyi oldugunu kaynak yapıldıktan sonra atma olayı her zaman olabilir sıcak yada darbe gibi ,nede olsa bir bütün degil sonradan eklenmiş bir parça benim baktıgım abd deki ürünlerde de fiyat genelde kaynaksız ürünlerde manifold boru vs vs daha pahalı ve kaliteli.
    Günaydın

evet ama dikkat ederseniz de titanium malzemeler falan hep kaynaklıdır

birde burda crom yada düz demir boru yaptırma şansımız var biliosun
    ve bu ikiside her ne hikmetse kıvrım yapılınca ısındıkça uzuyor

ama kaynak ile dönülünce hiç uzama olmuor

ayrıca yapılan kaynaklar okadar saglam ki zaten daha evvelden de söledim iskender yapmıo kaynagını kaynakçıya gönderip özel kaynak saglam kaynak yaptırtıor bu şekilde borunun iç kısmına capak kaçmıo yada kaynak akıntısı yani iç kısım dümdüz olmuş oluor

he ama tek parcada hiç pot yapmadan kıvrılmış bir egsozt da iidir ama dediigim gibi ısınınca uzuo soguyunca da geri ceklio buna engel olamıosun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

8. burak_01 said:

bence en ii si sebring raicing modeli

bende bi 106 var egsoz ısındıktan sonra terör estiriyor.performans ta beklenilen den fazla.şuayip saolsun...

9. miniks's Avatar

miniks said:
    aslan şuaip yürü beee
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

10. M U R A T's Avatar

M U R A T said:
    Quote Originally Posted by burak_01 View Post
    bende bi 106 var egsoz ısındıktan sonra terör estiriyor.performans ta beklenilen den fazla.şuayip saolsun...
    demekki beklentilerin düşükmüş

11. burak_01 said:

aslında beklentim normaldi fakat bu baya ii çıktı

biz bu egsozu daha önce type-R da kullandık.dolayısıyla herkesin içinde bir merak olustuçfakat şuaip yaptı yapacagını. byeeesss.dediğim gibi (şuaip)

12. miniks's Avatar

miniks said:
    harika bu şuayip bizimde kartala katalizatör taktı cok farketti yakışta 120 bin yakıo artık
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

13. levent's Avatar

levent said:
    harika bu şuayip bizimde kartala katalizatör taktı cok farketti yakışta 120 bin yakıo artık
    tüplü mü abi

14. cihan01's Avatar

cihan01 said:
    Adanada yaşayanlar şuayip ustanın marifetlerini iyi bilir.Şimdi siz istanbulda iskender ustadan bahsetmişsiniz.Adanada şuayip dedinmi olay bitmiştir abi.Olayı büyütmeye gerek yok.o istanbulda.Bu Adanada.

15. miniks's Avatar

miniks said:
    haaaaaaa görmemişim yaww kusura bakmayın istanbulda zannediom boşu boşuna üzülmüşün bende ŞUAYİP varken neden iskenderde yaptırdım diodum ...
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

16. TT_BOY's Avatar

TT_BOY said:
    ...............:d

17. umut01 said:
    . konu dağılmış.
    Adana-İstanbul
    uayip-İskender usta olayına Dönmüş.
    Quote Originally Posted by .CeM.
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

18. delsolemrah's Avatar

delsolemrah said:
    o eskidendi simdi pahalı canım benim

19. Guven Bircan said:
    Ben vallaha yeni HKS Hi Power Exhaust Sistemi taktırdım sesi dehşet ötesi.Bu haftada Dc Sport Race Headersım geliyo kısmetse inş.Onu taktıktan sonra farkı size anlatırım