User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: soft tune edilmiş arabada 100 oktan + mı - mi ?

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 ile daha kotu olamaz;
    cunku 97 oktan yerli mali ve olmasi gerektigi oktanda degil, 100 direk ithal geliyor. benzincide saglamsa sorunsuz tek yakit gozukuyor....
    Experience is what you get when you don't get what you want.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bigün subaruya 100 oktan die bi benzin aldım araba her wıteste boost cut gitmıo teklıo falan neyse bosalttık benzini 306gtiya koydum aynı benzini filitre eksoz sadece aynı dediğin gibi o bile wıtes buyultmelerden sonra kasılmalar sonradan acılmalar.. her araca yemıo galıba bu 100
    Bendede aynı durum 97 oktan aldığımda oluyodu.Ayar'dan sonra artık hep 100 oktan alıyorum hiçbi problem kalmadı aracımda.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 koydugumda cok oldu hatta roll'De kullandık ıkı subaru 97yi bişey olmamıştı.Benzinci çok önemli faktör gerçi merter shell 100 oktan artık hep sorunsuz

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yakıtı herkesin genelde ii dedği incirli shellden aldım
    Team PAŞAOĞLU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97 koydugumda cok oldu hatta roll'De kullandık ıkı subaru 97yi bişey olmamıştı.Benzinci çok önemli faktör gerçi merter shell 100 oktan artık hep sorunsuz
    Merter shell'den şaşmıyorum evin dibi zaten

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart yazılımlı aracta 100 oktan yawaslamaya sebep olabılır..neden dersenız,100 oktan bıraz ateslemeyı gecıktırır..yanı aracta 95 oktan varken avans 23te vuruyosa 100 oktan ıle 28de vurmasının sebebı budur...arac 95 oktan ıle avans vuruyosa 97 oktana gecmek 100 oktana gecmekten daha dogru olur..fazla avans detonasyona sebep olabılecegı gıbı,eksık avansta aracın yurumemesıne sebep olur..orjınal beyınler knock retard yaparlar fakat avansı fabrıkanın belırttıgı max degerın uzerıne cıkarmaz..eger ole olsaydı standalone beyıne gerek kalmazdı beyınde belırtılen avans 25 ıse 26 yapamaz..ama arac avans vuruyorsa bunu 22ye cekebılır..hata 12 derece bırden cekıp tek tek arttırıyor dıe bılıyorum..

97 oktan ıı olur cem optımum avansa yakın olursun

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart yazılımlı aracta 100 oktan yawaslamaya sebep olabılır..neden dersenız,100 oktan bıraz ateslemeyı gecıktırır..yanı aracta 95 oktan varken avans 23te vuruyosa 100 oktan ıle 28de vurmasının sebebı budur...arac 95 oktan ıle avans vuruyosa 97 oktana gecmek 100 oktana gecmekten daha dogru olur..fazla avans detonasyona sebep olabılecegı gıbı,eksık avansta aracın yurumemesıne sebep olur..orjınal beyınler knock retard yaparlar fakat avansı fabrıkanın belırttıgı max degerın uzerıne cıkarmaz..eger ole olsaydı standalone beyıne gerek kalmazdı beyınde belırtılen avans 25 ıse 26 yapamaz..ama arac avans vuruyorsa bunu 22ye cekebılır..hata 12 derece bırden cekıp tek tek arttırıyor dıe bılıyorum..

97 oktan ıı olur cem optımum avansa yakın olursun

sağol kanka güzel açıklama için
    Team PAŞAOĞLU

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trequal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçların hiç birisinde oktan sensörü yok.Uyum sağlaması için zaman geçmesi gerekmez.97 bitti 100 aldıysanız o neyse ileridede o olacaktır.Hiç bir araba depoda kullanılan benzini tanıyıp haritayı düzenleyebilcek kadar teknolojik olamadı.
    öle birşey yok RC lerin hepşsinde vuruntu sensoru olduğu için knock learnleri vardır knock vurmadıkca avansı belirli limittte yükseltir ondan dolayı avans vermiş olurmakina kendine vurursada limittte kısar köısmassı yetmez ise Bum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ateşlemeyi geçiiktirmez bilip bilmeden yazmayın oktanı yüksek olan benzin daha geç yandığı için siz avansı öne çekersiniz yani avans verirsiniz uzun süreli yanan benzin size daha fazla güc verir neyse uzun hikaye o 100 oktan ıın davası budur

artık bir çok Orjinal beyinde genelde bir çarpan sayı vardır avans vurdukca bu çarpanı alçaltır fuel kısmıınıda o2 sensorden düzeltmelerini yapabilir

Cemciğim sende şöle yapabilirsin kutup başını sök istersen resetlensin beyinin o şekilde istersen bir dene

szin ayarladığını beyinler genelde sadece afr düzeltiyor...
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 100 kullandığımda rölantim ve gidişim çok çok farklı oluyo. daha stabil ve daha güçlü. tabi mapimde bunu destekliyor.
    Sakin güç...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)