İyi günler yaklaşık 3 ay önce mini cooper s aldım 2009 model r56 ama bi şikayetim var size danışmak istiyorum. Aracın ön tarafı coilover, arka yayları soğuk press yapılmış ve ben kasislerdeki darbe emişlerinden çok rahatsızım dan dan diye vuruyor ve konsol kırılacak gibi hissediyorum. Haliç köprüsünü bilen bilir orada arabamla giderken zıplıyor sekiyor. Düz yolda hiç bi sorunum yok çok güzel gidişi ama hafif bozuk yolda gerçekten beni üzüyor. Piyasayı araştırdım orjinal yaylarını bulamıyorum bulduğum yerlerde absürtlük var mesela bi dükkana soruyorum orjinal yaylarının fiyatına 500 tl diyorlar ama minautoya sorduğumda çıkmasına 1200 tl fiyat çekiyorlar. Yayların orjinalliğinden şüphem var çin malı olabilir diye düşünüyorum ve bu yüzden bu fiyat uçurumları için güvenipte aracıma orjinal yaylarını alamıyorum. Bu yüzden bende aracıma spor yay alıp şuan üstündeki arka taraftaki soğuk press yaydan kurtulmak istiyorum. Aslında ön tarafta bi sorunum yok ama arka tarafı aşırı sert. Spor yay olarak eibach düşünüyorum. Sizin bana önerebileceğiniz fikir nedir orjinal yaylarını bulup takmak mı yoksa spor yay mı bi yardımcı olabilir misiniz kafam çok karışık