$$ topak sahibi olaraktan kınıyorum sizi. konuma çökmeyin lütfen
mugen twinloop ne kadar acep![]()
$$ topak sahibi olaraktan kınıyorum sizi. konuma çökmeyin lütfen
mugen twinloop ne kadar acep![]()
00' Civic 1.6IES
bu hafta gireceğim ilanı bakalım bi arkadaş var almaya niyetli![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
remusun buyuk kazanlı modellerini tavsiye ederim.yanlız tup diil normal kazanlı.ben cok memlundum gercekten.60 lık borularla cook az ses vardı
Fuck The System !!!
Supersprint en iyisi seçim bence
vti da twinloop da kullandım supersprintte...twinloop sessiz güzel bi egsoz çok abartı sesi yok, ama SS bence daha iyi...bende komple 51 mm ss düz boru + ss magnum sos sus. vardı, taktığımda araba bariz güzel gaz yemeye başlamıştı, cızırtı yapar SS ama değer bence...
performans olarak bir dyno çıktısı alan oldumu ? susturuculu ve susturucusuz olarak
susturucuyla beygir kazansa bile araç hissedemezsiniz kolay kolay en iyisi standart her zmn![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Egzoz tek başına değil ama toplamda çok kazanç verdiğini düşünüyorum. Aynı 2 aracta egzozu olan araç 3.vitesten sonra 3-4boy geçerken. Şimdi egzozlandı artık 2 boy yiyorAradaki fark ise şu anda CAI
![]()
bende araya gırıyım hemen o zaman bende typer var ve dc headers ıskneder 60lık boru ve dc son var performans ve ses bakımından cok hosuma gıtmesıne ragmen bıraz sessız egsoz arıorum polıs acısından ne onerırsınız ss 60lık bulamadım yada mugen varsa bılen yazarsa sevınırım
skunk2 kullanan varmı o nasıl sonuçta honda için üretilmiş cokmu sesli kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)