temem olay anlaşıldı :D
ya bu kelimeler yokmu öldürecek beni.. kalınaşmama,karakteristiğini gösterme bla bla.. :p:o
Printable View
ee sonuç ne peki :) :)
Fiyatta oynamak yok amedim ama sticker'ını değiştirmişler :D
Yav araştırıyorum ama canada'da satılan bi yağ falan diyo yoksa Tr'ye bunumu
getiriyolar artık anlayamadım tam bi değişiklik varmı yokmu ,üretimde geçen ay
yapılmış bendeki yağın mesela..
Fotosunu çekmiştim hatta;
http://i42.tinypic.com/30i8bx1.jpg
GM marka yağları da mobil yapıyor , sanıyorum birebir aynı.
ben texaco havoline kullandım onu seviyordum (neden bilmiyorum-zaten benchmark yapamıyoruz)
evet GM nin G kasa astra B kasa vectraya belkide öbürlerine koyduğu yağ Mobil super S
ama son zamanlarda mobil 1 kullanıp uzun aralıklara çektiler değişimi.
full sentetık mobıl o 40 ııdır 4 lıtresını 65e aldm kampanya vardı, fıyat gayet uygun geldı..
Valla kayınpederimin kardeşi Castrol bayisi olduğu için EDGE 4 lt yi çok uygun fiyata alıyorum. 5.6 lt yağ alıyo aracım. 4+4 lt alıyorum. Sık sık yağ değişirim Mobil alıcağıma. :)
Evet. :) Yani sonuçta çok uygun fiyata alıyorum. Castrol de merdivan altı zeytinyağından üretim değil. Kaliteli bir yağ. En kalitelisi değil ama sonuçta kaliteli. 10.000 diyo servis yağ değişimi için. Tam sentetikten koyarım her 5000 de bir. Hatta kafama eserse dahada önce. :) Zaten ne yağ eksiltiyo ne yağı kirletiyo. Tertemiz yağ çıkıyo usta kızıyo. Ülke ekonomisine zararsın diye. :D
bugüne kadar hep castrol edge 10-60 kullanılmış benim arabada..bende 10-60 koydum en son yağ değişiminde..Bunca kmdir 10-60 kullanılan aracın yağı farklı visikozite bi yağla değiştirilmesi halinde herhangi bir olumsuzluk yaratmaz mı?
En son yağı alırken baya bi dolaştım en uygun fiyatlısını bulmak için..bilgi olarak yazayım.
Castrol Edge 10 60 4lt. 120 ytl
1lt. 35 ytl
peki bu yağ eksiltme olayı hakkında konuşsak biraz. mesela miami arkadaşımız 1 gecede 750ml eksilttiğini söylemiş, ben 5000km sonunda okadar eksiltmiyorum sanırım.
buarada yağım castrol 10-40 ucuz spec:D
peki en iyi yağ markası hangisi ?