Bu renk bir 208 nasıl olur ?
Jantlar,aynalar ve spoiler piano black olacak..
Bu renk kaplama malzemesini nereden bulabiliriz ?
Abi bu renk e yakın ankara gmg garaj m3 ve ibiza cupra yapmışlardı onlarda vardır.
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
şimdi aynı renk yeni kasa clio gecti dükkanın önünden..208 de benziyor kasası..şahsen hiç hoş görünmedi gözüme![]()
Hexis veya Oracle nin yeni bi ürünü var abi, marka olarak bunları öneririm ben folyoda. GMG garajla iletişime geçerseniz yardımcı olurlar sanırım.
Bir de şöyle bi site buldum, Araç Kaplama ve Reklam Malzemeleri | Cast Folyolar | SKINTAC HX30000 Araç Kaplama Efekt Folyoları | OTS Dijital Baskı Çözümleri - Sublimasyon - Flex - Flock
Tam bir crysıs hastası olan bizim ufaklık kardeşim hazırlamıs videoyu.idare edin.
OZ ultra ların farkını üstüne basa basa söylüyorum takın arkadaslar. accayip fark etti.
ugur pampa'mın baskı balatasında sorun var kullandım aracı.
zaman geçirme açısından izleyin diye koyuyorum. ugur kankamdan izin aldım.
herşey bilgi paylasımı için bende araba umrumda bile degil. ben bu konuyu seviyorum
ALCADRAS 207 RC vs KH 207 RC Lemans - YouTube
Herkese günaydın. Montajımız yapıldı yazılımıda yükledik.Araç 10 numara oldu.
Öncelikle egsoz için Pug Rc (Serdar)'a cooler için Byspeedman (Ekrem Abi)' ye çok teşekkür ederim. Sürekli başlarını şişirdiğim için ve 7/24 yardımı,desteği benden eksik etmeyen her sıkıntıda şöyle yap düzelir diyen GöktanRC (Göktan) ve MessGTi (Yalın) dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yazılım konusunda beni yönlediren Yalın kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.Direk yazılımı yükle gazla oldu ne arıza ışığı nede başka birşey olmadı
Ramazan Usta'ya borular için yazılım içinse Stelios E tuners a çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
![]()
kardeşim allah agız tadıyla binmeyi nasıp etsin maşallah.
emeyi geçenlerin elleri , fikirleri , bilgileri dert görmesin. bir ara bi dyno yapıver
ilk izlenimler nasıl ?
resimler çok büyük 1024 x 768 yaparsan iyi olur yada ona yakın bir boyut.
Çok teşekkür ederim saol kardeşim. Evet dyno bende merak ediorum bakalım ne çıkacak. İlk izlenim olarak yazılımsız parçalar takılı gazladık yığılma falan hiç olmadı ama artış vardı fakat yazılımdan sonra denedik aşırı bi performans artışı oldu kısacası çok şaşırdım Yalın ın dediği gibi oldu yazılımı yükle öyle gör valla bu kadarını beklemiyordum![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)