Aynen yazılımsız egzos eksilerde kalıyor ayrıca baskı balatada 42 bin km de arac hiç değişmemiş ve çok sert değiştirince deniycez inş tekrar cok vites kaçırdım
Gunaydin brolar.. bugun dunya star wars gunu, herkezin kutlu olsun![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Ya benim şahsi fikrim tabi siz daha iyi bilirsiniz fark emirin aracının 8 binde olması baskının yeni ve benimkinin bitik olması ondaki ozlar ve jantların hafifliği ve benim debriyajdan kaynaklı vites kaçırmam
emir alınganlık yapacak birşey yok, uğur debriyajım bitik diyor. buna rağmen ne kadar sağlıklı bir ölçüm olabilir sırf jant farkı demek ?
ya allah aşkına ne alınganlık yapıcam özgür. ortamı germenın anlamı yok.
ugurunda arabasını kullandım yani illa söyletceksiniz bana baskısı falan kaçırmıyor kardeşim arabanın alakası yok wideoda da arabadan anlayan adamlarsınız anlarsınız.
kalkarken titreme var , birde ustte kavrıyor ama kesınlıkle kacırma yok.
madem baskıya bu kadar takıldınız bende keske su blow off u sokseydım. hayvan gibi kaçırıyor basıncımı. ben bunu söylemedim bile.
oz larla kendını kandırıyorsun diyorsun hiç öncesi sonrası yaptınmı ??? boşuna para vermısız o zaman biz.
böyle polemikleri sevmiyorum. çok çabuk sinirlenıyorum. ne dersenız haklısınız kırmayalım birbirimizi.
Alcatraz GTI-6
15 kilo jant sokup 6.5 kilo jant taktim miniden senin orj lerden 5 kilo agir oz lardan 1 kilo hafif fark anlamadim burda oz da oz diyip duruyorsun bilmezligine veriyorlar halada yaziyorsun ne 207 imis ne OZ mus
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)