Honda konusu yaptınız yine konuyu hadi bakalım![]()
![]()
![]()
Tüm dünyayı hondadan ibaret gören üyeler gibi yorum yapmışsın Güray abi fikrine saygım sonsuz bu senin düşüncen tabiki ama şahsen ben frenleri vasat,yol tutuşu vasat,donanım '0',güvenlik '0',özelliksiz,iç aydınlatmaları sönük yanan,kimlerin kullandıği belli olmayan canı alınmış ve çoğu pert arabalara dediğin paraları hayatta vermem.
Veren çok kişi var tercih meselesi tabiki herkes keyfine göre
Fakat 207 rc en az typer kadar sorunsuzdur buna emin olabilirsin.
Ayrıyetten bahsettiğin 15-20 tl gibi rakamları rc ye harcadıktan sonra type r la zaten denemez bile kimse.
Yazmadan edemicem
Ben 2012 ibiza cupra kullandim en son yol tutusu berbatti typer in yanindan bile gecemez gem guvenlik olarak
Sabahlara kadar hatir hatir kesicide gazliyoruz
207 rc bana gore stok binilecek bir arabadan oteye gidemez sensor problemleri sayfalarca aylara yazilip ciziliyor giderilemeyen arizalar motor kiranlar tabi bunlari kimse bilmiyor
Bir 207 rc kesinlkler ep3 typer in yanina yaklasamaz her konuda
Yani birde burda bu tarz muhabbetlere gerek yok bu konu bilgi paylasim konusu herkesin kullandigi araba kendine gore gorecelidir
Ha sorunsuzluk konusuna gelecek olursak bi tsi yuklemek rc yuklemekten daha sorunsuzdur allah kolaylik versin
.
Tuncay abi senin aracinda kac paralik bi malzeme var bana hesaplayip buraya yazarsan bizde sana o fiyatta bir rc yuklndinmi neler yapacagini soyleyelim.
Yol tutus demissin ep3 typerinda sanirim coilover var kaliteli bisi. Trafikte makasmi yaptin ? Bide bunu coiloversuz sadece spor yayli veya orjinal ekipmanli ep3 typerda yap bakalim neler oluyor. Ep3 typerda sekromenc kirmayan varmi bugune kadar? Typer motoru kirmiyormu yani bunumu diyorsun.
Cuprana gelelim yol tutusuna. Ben umit erbasi izledim cuprayla. Bizzat arkasindan giderek geam birakma yoktu. Girulmeyecek yerese goyu basi salmadan cok rahat giriyordu.
Gelelim 207rc ye benim bugune kadar bi sorunum olmadi yok sensor yok motor kirmak gibi yok yol tutmamak gibi. Bugube kadar bana en buyuk masrafi isciligi ile 600 tl yi gecmemistir. Debraji olsun zincir seti olsun. Bobini olsun. Sanzimani olsun.
Performnsina gelince dedigim gibi senin aracindaki parcalarib parasiyla bu araba stage2 leon cupra ile yurur hale geliyor. Anlatabilmisimdir umarim.
Kimse bilmeden yorum yapmasin bu araclar hakkinda fikir alin sorun cevapliyalim. Binmeden ugrasmadan sazi elinize almayin. Tesekkurler okudugunuz icin.
Ben gorduklerimi yorumladim sen sorun yasamamis olabilirsin ama yasayanlar cok fazla
Tabikide ep3 tede kronik problemler var sanziman gibi ama o da kullanimdan kaynaklanan bisey
Aracimdaki parcalar gonzi spec
Eibach prokit var yuruyende coilower yok
.
Madem atmo olarak okadar iyi yuruyo bu type r lar sokuk takili yakitli yakitsiz deneriz herturlu![]()
hayatta vida gevsetmem aracimdan bu arada!
Antalyaya yolu duseni bekleriz, kingo disco eglenceye haziriz![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Antalyadan istanbula yazilima gelecek bir arac vardi haber bekliyoduk neoldu bilmiyorum
Bende sokmuyorum hayatta sokmedim
Istanbulda deneyecek olan varsa keyfine deneriz
.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)